Μακρής: "Η δουλειά μου είναι επιθετικός, πρέπει να βάζω γκολ"


Ο Ανδρέας Μακρής άνοιξε πάλι το δρόμο προς ακόμη μια νίκη για την Ανόρθωση και μιλώντας στη Cytavision μετά το παιχνίδι με τον Οθέλλο ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του που τον βοηθούν για να σκοράρει.


«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Ξέραμε ότι θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο σήμερα. Ο Οθέλλος πήρε κάποια αποτελέσματα τελευταία και έλπιζε για κάτι καλύτερο. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι το τελευταίο λεπτό έπρεπε να τρέξουμε να πάρουμε τη νίκη.

Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, ειδικά φέτος. Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο. Τα φαινομενικά εύκολα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζεις όλα, όμως όπως είπα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Συνεχίζουμε, έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και ελπίζουμε για καλύτερες μέρες.

Η δουλειά μου είναι επιθετικός, πρέπει να βάζω γκολ. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει συνεχόμενα, Ανεβαίνει η ψυχολογία του. Για να βάλω γκολ πρέπει κάποιοι παίκτες να με βοηθήσουν. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, συνεχίζουμε. Όποιος και να βάλει το γκολ είναι εξίσου σημαντικό. Πάμε για ένα καλύτερο τέλος.

Από την αρχή της χρονιάς ο στόχος μας ήταν να μπούμε στην εξάδα. Φαίνεται ότι τα καταφέρνουμε αλλά υπάρχουν ακόμη κάποια παιχνίδια. Πρέπει να μείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός της «Κυρίας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια