Μήτρου: "Δεν εξαρτάτε απο εμάς για τον Καμίνσκι"


Έστω και δύσκολα, η Ανόρθωση πέρασε το εμπόδιο της Δόξας την περασμένη Κυριακή και επικεντρώνεται πλέον στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Στον Super ΣΠΟΡ FM έκανε δηλώσεις ο ε.τ. της βαρωσιώτικης ομάδας Μαρίνος Μήτρου.


«Κλείσαμε μια σειρά με αγώνες που βρίσκονται στο β’ γκρουπ μόνο με νίκες, δείχνει την σοβαρότητα που έχει η ομάδα και αυτό μας ικανοποιεί, απ’ εδώ και πέρα πρέπει να αλλάξουμε ταχύτητες»

«Έχει παραχωρηθεί διήμερο ρεπό στους παίκτες και από αύριο θα μπούμε στην προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ένα μεγάλο παιγνίδι και μια πολύ δύσκολη έξοδος, εμείς πάμε για να πάρουμε τη νίκη»

«Για τους ποδοσφαιριστές όλα τα παιγνίδια είναι πρόκληση, διψούν για να φτάσουν στη νίκη»

Αγωνιστικά: «Αυτό δείχνει και τη ποιότητα του ανθρώπου. Έκανε ένα λάθος ο Λαϊφης, μια απερισκεψία, ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Ίσως είναι μια ευκαιρία για να ξεκουραστεί. Ο Μακρής δεν προλαβαίνει, όπως και ο Γκαρσία ο οποίος επίσης θα απουσιάζει. Θα μας λείψει για κάποια παιγνίδια. Είμαστε όμως αναγκασμένοι να καλύψουμε τα κενά και να αντεπεξέλθουμε. Πιθανό να επιστρέψουν οι Εντέ και Αβραάμ».

Για Γκονσάλβες: «Νομίζω μιλούν και τα στατιστικά για τον Γκονσάλβες και η γενικότερη παρουσία του και τα γκολ που σημείωσε. Μας έχει βοηθήσει πολύ και πιστεύουμε ότι θα βελτιωθεί περαιτέρω στην πορεία».

Για τον Καμίνσκι: «Πάντα μια ομάδα ξεκινά από ένα καλό τερματοφύλακα, αλλά έδεσε και η αμυντική γραμμή. Είναι δανεικός αλλά θα γίνει προσπάθεια να τον κρατήσουμε, είναι δύσκολα τα πράγματα όμως, ίσως γίνει προσπάθεια και πάλι για δανεικός, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια