Επιστρέφουν οι οργανωμένοι και στα εκτός έδρας παιχνίδια


Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του πήρε την απόφαση ομόφωνα για την ολική επιστροφή του σε όλα τα γήπεδα, που θα αγωνίζεται ο Φοίνικας.  Η πιο πάνω απόφαση έχει άμεση ισχύ από τον επόμενο αγώνα μέχρι και το τέλος της χρονιάς.

 Τα μηνύματα με την μέχρι τώρα απουσία μας στάλθηκαν σ΄ αυτούς που πρέπει και έφθασε η ώρα να σταλούν με ένα διαφορετικό τρόπο και με την παρουσία μας.  Είμαστε οπαδοί και είμαστε κάθετα εναντίον σε κάθε είδους μέτρα που στόχο έχουν να πλήξουν την μαγεία του ποδοσφαίρου που μόνο τα οργανωμένα σύνολα μπορούν να προσφέρουν. Πόσο μάλλον στις μετακινήσεις οπαδών τις οποίες δεν είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε γιατί κάποιοι είναι ανίκανοι.

Επίσης βλέποντας τα τελευταία γεγονότα με ένα γκρουπ ομάδων να προσπαθούν στην αύξηση αυτών που με πάσα σιγουριά θα μας πάρει χρόνια πίσω και τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά για όλους νιώθουμε ακόμα πιο δικαιωμένοι που για μια ολόκληρη χρονιά δεν τους δώσαμε απολύτως τίποτα. Θα παρακολουθούμε από κοντά τις εξελίξεις και σε συνεργασία με το Δ.Σ της ομάδας μας θα πάρουμε κάποια σκληρά μέτρα, τα οποία έχουμε ήδη συζητήσει.

Το Σάββατο λοιπόν η Ανόρθωση «ταξιδεύει» στο τσίρειο για τον πολύ σημαντικό αγώνα με τον απόλλωνα και εμείς θα την συνοδεύσουμε στην πρώτη μας φετινή εκδρομή. Η ανατολική του τσιρείου ήδη μας περιμένει, εκεί που στήσαμε ατέλειωτα πάρτι, εκεί που η ώρα 16:00 θα θυμίζει κάτι από τα παλιά. Καλούμε τα μέλη μας η ώρα 15:15 να βρίσκονται στον «πισσαρίδη» και όσοι γουστάρουν από το μεσημέρι στα Πολεμίδια.

Πριν το ποδόσφαιρο ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι μας περιμένει αύριο στο κλειστό «κίτιον» για το φουτσαλ με αντίπαλο την ομόνοια η ώρα 21:15. Η ώρα 20:00 θα γίνει προσυγκέντρωση στον Κεντρικό και από εκεί πορεία για το γήπεδο. Η φουτσαλιστές μας, έχουν ανάγκή τον δικό μας παλμό που τους δίνουμε σε κάθε αγώνα κάτι που πρέπει να πράξουμε και αύριο.

Τέλος να αναφέρουμε το ετήσιο μνημόσυνο του αγωνιστή της Ε.Ο.Κ.Α και επιτίμου πρόεδρου του Σωματείου μας Γρηγόρη Αυξεντίου, την Κυριακή 01 Μαρτίου στον Μαχαιρά. Ο Παν.Συ.Φι θα δώσει οργανωμένα το παρόν του γιατί άτομα που πολέμησαν και θυσιάστηκαν για την δική μας Ελευθερία δεν τους ξεχνάμε. Πληροφορίες για ώρες αναχώρησης, θα ενημερωθείτε από τα κατά τόπους κλιμάκια.

Υ.Γ. Λαίφη θα σε περιμένουμε το Σάββατο στην Ανατολική να τραγουδήσουμε παρέα. Μην λυπάσαι ρε ψυχάρα, ανθρώποι με το δικό σου ήθος και ψυχή είμαστε σίγουροι πως θα μας κάνουν περήφανους τιμώντας την ένδοξη φανέλα.

Υ.Γ.1 Τρελογιατρέ ξέρεις εσύ....

Υ.Γ.2 Κράτα γερά Αδελφέ.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια