Προκριση για 1000 λογους



Η Ανόρθωση μπορεί να οπισθοχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας, όμως διατηρεί ακέραιες τις πιθανότητές της για ευρωπαϊκό εισιτήριο

Η μεγάλη δυσκολία της ομάδας σε σχέση με τους υπόλοιπους διεκδικητές του ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι οι λίγες επιλογές. Δεν φτάνει που έχει μικρό ρόστερ, της προέκυψαν και αρκετοί τραυματισμοί.

Η προσοχή από σήμερα έχει στραφεί στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Έχει τεράστια σημασία για την Ανόρθωση να καταφέρει να πάρει την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου, αφού αν τα καταφέρει θα πάρει μεγάλη ψυχολογική ώθηση και θα αυξήσει τις πιθανότητές της για έξοδο στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Αντρέ Πάους, έχει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της και αν θέλει να αποκτήσει πλεονέκτημα θα πρέπει να πάρει μια καθαρή νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ. Η «Κυρία» φέτος κάνει πολύ καλά παιχνίδια στην έδρα της και θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά το ΑΠΟΕΛ. 

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης επιστρέφει. Ο Τόνι Κάλβο βγήκε στο γήπεδο σήμερα το πρωί και έκανε τρέξιμο και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος. Για τον Ανδρέα Αβραάμ δεν είναι ενθαρρυντικά τα μηνύματα, αφού ακόμα αισθάνεται πόνο και δεν μπορεί να προπονηθεί σε ψηλή ένταση, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον μένει ξανά εκτός. Δεδομένες ασφαλώς είναι και οι απουσίες των Ανδρέα Μακρή και Γκονζάλο Γκαρσία. Η προετοιμασία συνεχίζεται με προπόνηση τη Δευτέρα το πρωί. Αύριο θα αρχίσει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Τετάρτης που θα αρχίσει στις 17:30. Το πιο πιθανό τα κανονικά εισιτήρια θα πωλούνται προς 12 ευρώ. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια