Αν κάποιος περίμενε υπογραφές από ψες…



… τότε απλά είχε θέσει τον πήχη των προσδοκιών πολύ ψηλά. 


Όσο κι αν ο κόσμος της Ανόρθωσης επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάια, η προσέγγιση από μεριάς Χρίστου Πουλλαϊδη απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και ο πρόεδρος (με την ιδιότητά του και ως επιτυχημένος επιχειρηματίας), είναι αποφασισμένος να το πάει βήμα-βήμα.

Καταρχήν μέχρι και αύριο η Ανόρθωση διατηρεί συνεργασία με το Ολλανδικό δίδυμο και ο Τεντ Φαν Λέουβεν συνεχίζει τον προγραμματισμό από τη στιγμή που δεν έχει κάποιο έγγραφο να μαρτυρά το αντίθετο. Θυμίζουμε ότι το ορόσημο της 30ης Απριλίου για ανανέωση ή όχι της συνεργασίας Ανόρθωσης και Φαν Λέουβεν πήρε παράταση ωστόσο δε γνωρίζουμε αν αυτό κατατέθηκε γραπτώς ή υπήρξε συμφωνία κυρίων. Στη δεύτερη περίπτωση, ποιος εγγυάται ότι ο Ολλανδός δε θα διεκδικήσει εκδικητικά κάποια χρήματα θεωρώντας ότι η συνεργασία ανανεώθηκε αυτόματα;

Όσον αφορά τον Τιμούρ, είναι δεδομένη η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο ανδρών ωστόσο μέχρι το φλερτ να καταλήξει σε γάμο, υπάρχουν αρκετά θέματα που χρίζουν συζητήσεις. Ψες δεν υπήρχε ούτε ο χρόνος ούτε το κατάλληλο περιβάλλον για να γίνει κάτι τέτοιο, μιας και ως γνωστόν η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της δεξίωσης της φουτσαλικής ομάδας από τον πρόεδρο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια