Μήτρου: "Το που θα φθάσει η ομάδα δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα"



Για τη νίκη στην πρεμιέρα επί της ΑΕΛ, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Μαρίνος Μήτρου.

Ανέφερε αρχικά: «Ξεκινήσαμε με το δεξί κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μας. Θέλαμε τη νίκη πολύ κι αυτό βγήκε στο γήπεδο. Πάντα η πρεμιέρα κρύβει παγίδες και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Κάναμε μια καλή αρχή, ικανοποιήσαμε τον κόσμο μας και μπορούμε να δούμε με διαφορετικό αέρα τη συνέχεια».

Και συνέχισε: «Ευτυχήσαμε να πετύχουμε νωρίς γκολ, μπορούσαμε να πετυχαίναμε και ένα δεύτερο στο α’ μέρος. Είναι αλήθεια ότι ήταν ανεβασμένη η ΑΕΛ στην επανάληψη, αλλά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Μετά τις αλλαγές που έκανε ο κ. Πάους, επανακτήσαμε και πάλι τον έλεγχο. Είναι σημαντικό να παίρνεις γκολ και από παίκτες που δεν σκοράρουν συχνά, όπως ο Χόλγκερσον».

Για το μέλλον: «Υπάρχει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος μπροστά μας για να φθάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής. Πρέπει να δείξουμε ακόμη λίγη υπομονή. Μπήκαν όμως καλές βάσεις το καλοκαίρι και ευελπιστούμε ότι θα παρουσιάσουμε ακόμη καλύτερο θέαμα».

Οι φετινοί στόχοι: «Πέρσι βάλαμε τις βάσεις για τις επόμενες χρονιές. Φέτος η ομάδα μπολιάστηκε με περισσότερη ποιότητα και εμπειρία. Το που θα φθάσει η ομάδα δεν μπορούμε να το ξέρουμε από τώρα. Θα δούμε… Γνωρίζουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που είναι πιο συνηθισμένες να πρωταγωνιστούν. Κτίσαμε μια ανταγωνιστική ομάδα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Για την ετοιμότητα παικτών: «Ο Αμπουρτζάνια αναμενόταν να ξεκινήσει λόγω του ότι είχε ανεβάσει ρυθμούς, ο Μαρτίνες δεν ήταν απόλυτα έτοιμος, αλλά λόγω της ποιότητας του έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και είχε ουσιαστικό ρόλο. Ο Λαίφης επίσης κρίθηκε ότι ήταν έτοιμος μετά και την έγκριση των γιατρών και χρησιμοποιήθηκε».

Για τον κόσμο: «Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον κόσμο, γιατί δεν ήταν μόνο η μαζική παρουσία, αλλά και ο τρόπος που στήριξαν την ομάδα, ήταν κάτι που είχαμε χρόνια να δούμε κάτι τέτοιο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια