Πάους: "Πολλά πράγματα πήγαν λάθος"



Χαρούμενος από τη νίκη αλλά όχι από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε ο Άντρε Πάους μετά το τρίποντο επί του Εθνικού...

Αρχικά ανέφερε: "Φυσικά είμαι χαρούμενος με το τρίποντο και το ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Σκοράραμε τρία όμορφα γκολ, αλλά κοιτάζοντας το ματς πολλά πράγματα πήγαν λάθος. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν αμυνθήκαμε καλά, ειδικά στο τρανζίσιον. Νομίζω στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, βοήθησαν οι αλλαγές που κάναμε. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα αλλά ευτυχώς δεν πάθαμε κάποια ζημιά και γενικά είμαι ευχαριστημένος. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, το γήπεδο ήταν και πάλι σχεδόν γεμάτο. Είμαι χαρούμενος που μετά από τόσο καιρό είμαστε ξανά στην κορυφή και θέλουμε να την κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται".

Αν θεωρεί βαρετό το 3-0 για τον Εθνικό: "Νομίζω ότι δυσκόλεψαν το παιχνίδι για εμάς, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πήγαν πολύ καλά και έφτιαξαν πολλές ευκαιρίες. Ο καλύτερος μας παίκτης ήταν ο τερματοφύλακάς μας".

Για την κορυφή για πρώτη φορά μετά από χρόνια: "Είπα ότι είναι πολύ ωραίο και θέλουμε να το κρατήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται. Αλλά είναι ακόμα η αρχή και πρέπει να δουλέψουμε κάποια πράγματα και οι νέοι παίκτες να προσαρμοστούν στο σύστημα. Ήρθαν τρεις νέοι παίκτες στην ομάδα και σήμερα έπαιξαν οι δυο, έτσι έχω μια καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητές τους".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια