ΦΟΥΤΣΑΛ: Σκόραρε και με την Εθνική ο Τουμαζής



Ισόπαλος 3-3 έληξε ο ψεσινος φιλικός αγώνας της Εθνικής Ανδρών Futsal με την αντίστοιχη ομάδα του Λιβάνου. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι διεθνείς μας προηγήθηκαν με 2-0 αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέτρεψαν τα δεδομένα και πήραν προβάδισμα έξι λεπτά πριν από το φινάλε. Η αντίδραση της Εθνικής μας έφερε αποτέλεσμα και λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης διαμορφώθηκε το ισόπαλο 3-3.

Τα τέρματα της Εθνικής μας πέτυχαν οι Χρ. Χριστοδούλου (9'), Γ. Τουμαζής (17') και Μανώλης Μανώλη (40'). Στο 35' η ομάδα μας είχε δοκάρι με τον Μανώλη. Τα τέρματα της φιλοξενούμενης ομάδας σημειώθηκαν στο 23', 31' και 34'.

Ο αγώνας έγινε στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής μας για τους επίσημους αγώνες που θα γίνουν την ερχόμενη βδομάδα στην Κύπρο για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το δεύτερο φιλικό με τη Εθνική Λιβάνου θα διεξαχθεί σήμερα στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και θα αρχίσει στις 16:30 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους. Οι  αγώνες ουσιαστικά αποτελούν την τελική πρόβα για τον προπονητή της Εθνικής Futsal Γιάννο Μυλωνά προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα του για τις δύσκολες υποχρεώσεις που ακολουθούν.  Για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη  εβδομάδα,  στις 22, 23 και 25 Οκτωβρίου, τη Λετονία, την Αρμενία και την Εσθονία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια