Αγώνας έξι βαθμών



Ο Κυριακάτικος αγώνας της Ανόρθωσης με τον Απόλλωνα,έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο από τους τρεις βαθμούς μιας ενδεχόμενης νίκης.

 Με την εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Αγία Νάπα να καταγράφεται πλέον στην ιστορία, οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση. Την εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια ομάδα με ίδιους στόχους.

Είναι ένας αγώνας στον οποίον ο Άντρε Πάους και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται να δείξουν τα στοιχεία εκείνα που θα στείλουν μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση. Ότι η Ανόρθωση είναι παρούσα στη διεκδικήση τίτλου.

Από βαθμολογικής άποψης, η «Μεγάλη Κυρία» μπορεί να καταλάβει στο τέλος της αγωνιστικής από την πρώτη μέχρι και την τέταρτη θέση. Η απόσταση βολής από τους δύο προπορευόμενους ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, σε συνδυασμό με τις δύσκολες αποστολές απέναντι σε ΑΕΛ και Νέα Σαλαμίνα αντίστοιχα, επιτρέπει στην Ανόρθωση να αισιοδοξεί ότι μπορεί με νίκη να επανέλθει στο ρετιρέ.

Σε περίπτωση ήττας πέφτει αυτόματα στην τέταρτη θέση, μειονεκτώντας στην ισοβαθμία με τον προσεχή της αντίπαλο. Η διαφορά δε από την κορυφή μπορεί να «ανοίξει» ακόμα και στους πέντε βαθμούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια