Θέλει επαγγελματική προσοχή




Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της η Ανόρθωση ενόψει του αυριανού (16:00) αγώνα στο Παφιακό με αντίπαλο την Πάφος FC.

Πρόκειται για παιχνίδι στο οποίο το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χάσει πολύτιμο έδαφος ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Μετά το αυριανό παιχνίδι ακολουθούν δύο ντέρμπι για την Ανόρθωση, απέναντι σε ΑΕΚ (εντός) και ΑΠΟΕΛ (εκτός), αλλά το μυαλό του Αντρέ Πάους και των ποδοσφαιριστών του βρίσκεται μονάχα στο παιχνίδι του Παφιακού, όπου οι απώλειες απαγορεύονται, έτσι ώστε η ομάδα να πάει στους αγώνες με τους ανταγωνιστές της έχοντας την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Πάντως, το παιχνίδι στην Πάφο δεν πρόκειται να είναι εύκολο και ο Πάους το γνωρίζει, ενώ έχει προειδοποιήσει τους ποδοσφαιριστές του ώστε να μην παρασυρθούν από τη συντριβή που δέχθηκε στο ΓΣΠ από την Ομόνοια (6-0) την περασμένη αγωνιστική η προσεχής αντίπαλος των κυανόλευκων.

Ο κόουτς της «Κυρίας» έχει συστήσει επανειλημμένα τις τελευταίες ημέρες προσοχή και σοβαρότητα στους ποδοσφαιριστές του, ξέροντας πως τυχόν υποτίμηση ίσως αποβεί καταστροφική.

πηγη: politissports

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια