Κωνσταντίνος Λαΐφης:«Θέλω να τα πετύχω όλα»



Εν συνεχεία της συνέντευξης Λαΐφη στην εφημερίδα sportday… ο ποδοσφαιριστής μας αναφέρεται στους στόχους του, για την οικογένεια του, την Εθνική αλλά και για τα ινδάλματά του.

Από το 2008 και μετά η Ανόρθωση δεν πήρε κάποιο τίτλο. Πιστεύεις ότι με τη δουλειά που γίνεται είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρει;
«Νοιώθω ότι ο κόσμος διψά για τίτλους και ειδικά το πρωτάθλημα. Μιλώ μαζί τους και αντιλαμβάνομαι τη μεγάλη τους πίκρα γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια χωρίς επιτυχίες για μια ομάδα όπως η Ανόρθωση. Είμαι πεπεισμένος όμως ότι τα επόμενα χρόνια θα έρθουν οι διακρίσεις. Από τη στιγμή που γίνεται σωστή δουλειά, επαγγελματική σε όλους τους τομείς κάποια στιγμή θα έρθουν οι τίτλοι».

Ο μεγαλύτερος σου στόχος – φιλοδοξία με την Ανόρθωση;
«Θέλω να τα πετύχω όλα. Να πάρω πρωτάθλημα, κύπελλο και κάποια στιγμή να αγωνιστώ σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Κωνσταντίνος είναι ο νεαρός της οικογένειας. Έχει άλλα δυο αδέλφια μεγαλύτερα. Τον Μάριο που αγωνίζεται στο ΘΟΪ Λακατάμιας και τον Μιχάλη που έπαιζε βόλλεϊ στην Ένωση. Πιστεύει ότι η οικογένεια του τον βοήθησε πάρα πολύ για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

«Οι γονείς μου πάντα μου έλεγα ότι πρέπει να είναι προσγειωμένος και να δουλεύω σκληρά. Ακόμα και σήμερα με τις συμβουλές τους με καθοδηγούν».

Τι σημαίνει για σένα η Εθνική και γιατί ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω;
«Η Εθνική ομάδα είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για μένα. Ο στόχος μου είναι να βρίσκομαι πάντα σε ψηλό επίπεδο για να παίζω συνέχεια στην Εθνική. Μπορεί στη βαθμολογία του προκριματικού ομίλου για το ΕURO 2016 να μην πετύχαμε κάτι διαφορετικό, αλλά φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο με την εικόνα που βγάζαμε στο γήπεδο. Χρειάζεται όμως υπομονή, γεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη».

Κάτι που σε ενοχλεί στο κυπριακό ποδόσφαιρο και αν είχες τη δυνατότητα θα το άλλαζες;
«Η βία στα γήπεδά μας. Αν βρούμε τον τρόπο να σταματήσουμε αυτό το φαινόμενο, θα ανεβούμε ένα επίπεδο πιο πάνω».

Τι κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;
«Παίζω χαρτιά με φίλους και κάποτε παίζω και τένις»

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής;
«Ζινεντίν Ζιντάν».

Προπονητής που εκτιμάς και θαυμάζεις;
«Πεπ Γκουαρντιόλα»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια