Πάους: "Πολύ σημαντική νίκη"



Στο πόσο σημαντική ήταν η νίκη στάθηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης Αντρέ Πάους. Την ίδια στιγμή, εξήρε την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας όπου ήταν το κλειδί ώστε ν' αναγκάσει τον ΑΠΟΕΛ να κάνει λάθη. 

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για τον σύλλογο, για τους οπαδούς, για τους ποδοσφαιριστές, για το συμβούλιο και για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που ήρθε με τόσο όγκο στο γήπεδο.  Είμαι ικανοποιημένος από το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησαν πολύ επιθετικά όπως το περιμέναμε και μας πίεσαν πολύ το πρώτο 10λεπτο.  Στην συνέχεια ελέγξαμε  το παιχνίδι και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο επαληθεύτηκε το σκηνικό αφού ο ΑΠΟΕΛ μας πίεσε. Καταφέραμε όμως και πάλι να ελέγξουμε το παιχνίδι.  Είμαστε τυχεροί ωστόσο που σκοράραμε πρώτοι γκολ.

Το είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα όμως τον αναγκάσαμε να κάνει λάθη με την αμυντική μας συμπεριφορά. Ένεκα αυτού δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες.  Σε κάποια σημεία μου άρεσε ο τρόπος που κτίσαμε παιχνίδι. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον συνάδελφο στον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στην Σάλκε». 

Για την αισθητή βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς της ομάδας ξεκαθάρισε: «Είναι θέμα ομαδικής δουλειάς. Είναι θέμα της δουλειάς και της συγκέντρωσης των ποδοσφαιριστών. Όταν δουλεύεις σκληρά αυτό θα αποδώσει».

Για το πάθος τον ποδοσφαιριστών επισήμανε: «Είναι εύκολη λέξη το πάθος, το δύσκολο είναι να το εφαρμόσεις στο γήπεδο. Με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο οι ποδοσφαιριστές έδειξαν πάθος. Εξαρτάται βέβαια και από τον αντίπαλο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό με ικανοποίησε»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια