Δεν..δεν...δεν...αλλά




Ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι η Ανόρθωση ήταν καλύτερη από την Ένωση στο νικηφόρο της πέρασμα από το «Τάσος Μάρκου», αλλά είναι πλέον αποδεκτό ότι η Aμμοχωστιανή ομάδα έχει φθάσει στο σημείο να παίρνει αποτελέσματα, χωρίς να θέλγει με την απόδοση της.

Ετσι, με το έμπα του Δεκεμβρίου η «Κυρία» ευρίσκεται, στην καλύτερή της φάση (μέχρι στιγμής) μέσα στη σεζόν, αφού η αναρρίχηση στην κορυφή είναι ακόλουθο της δικής της προσπάθειας, αλλά και της επαγγελματική νοοτροπία, την οποία εμφυσάει ο τεχνικός της, Αντρέ Πάους.

Όπως και σε προηγούμενες εξέδους της, η Αμμοχωστιανή ομάδα δεν πραγματοποίησε εμφάνιση υψηλού επιπέδου, ούτε είχε σταθερή απόδοση σ’ όλο το ενενηντάλεπτο για να μείνει στη μνήμη των φίλων της, ωστόσο κατόρθωσε και πάλι να πάρει το ζητούμενο, που την κρατάει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ οργανωμένη και συμπαγή ομάδα. Ήταν δύσκολο για εμάς να βρούμε κενά για να δημιουργήσουμε. Τελειώνουμε τον πρώτο γύρο χωρίς ήττα στο γήπεδο και αυτό είναι άξιο συγχαρητηρίων», ήταν τα λόγια του Αντρέ Πάους, μέσα από τα οποία καταδεικνύεται εύκολα η πρόοδος της ομάδας του και στο συγκεκριμένο τομέα.

Ισως αυτό να αποτελεί και τη σημαντικότερη παράμετρο της χθεσινής επιτυχία της Ανόρθωσης, ωστόσο για να ελπίζει σε περεταίρω βαθμολογική άνοδο θα χρειαστεί στη συνέχεια να περιορίσει και κάποια λάθη στην άμυνα της προκειμένου να μην κάνει κατάχρηση των δυνατοτήτων της.

πηγη: politis-sports

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια