Κετσπάγια: "Κρίμα που δεν κερδίσαμε την Ανόρθωση, θα έχουμε την ευκαιρία για εκδίκηση"



Ο Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και είπε αρκετά.

Για το ματς με τη Σάλκε: "Στο παιχνίδι με την Σάλκε λόγω τραυματισμών είχαμε τέσσερις σημαντικούς παίκτες που δεν μπορούσαν να παίξουν. Παρά την ήττα, είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα μου. Ο αντίπαλος μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ όμως και εμείς δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που είχαμε. Οι Γερμανοί δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και κέρδισαν".

Αν ήταν δύσκολο για τον ίδιο το παιχνίδι με την Ανόρθωση: "Παλεύουμε για το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ωστόσο συμφωνώ πως το παιχνίδι με την Ανόρθωση είχε δυσκολίες για μένα. Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αλλά θα έχουμε την ευκαιρία για εκδίκηση".

Για την επίσκεψη Ρεχάγκελ: "Γνωρίζω εδώ και χρόνια τον Ρεχάγκελ. Ήρθε στο ξενοδοχείο για να με δει. Μιλήσαμε για την Σάλκε και μου είπε την άποψή του. Όταν ήταν προπονητής στην Καϊζερσλάουτερν ήθελε να με πάρει στην ομάδα όμως επέλεξα τη Νιούκαστλ".

Για το ενδιαφέρον της ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος: "Οι Έλληνες ενδιαφέρθηκαν πραγματικά. Υπήρχαν πολλοί υποψήφιοι και στο τέλος η ΕΠΟ επέλεξε τον Σέρχιο Μαρκαριάν".

Για την ενίσχυση Ιανουαρίου και αν θα πάρει κάποιο Γεωργιανό: "Πρέπει να δυναμώσουμε την ομάδα όμως οι πέντε θέσεις των ξένων είναι γεμάτες στο ΑΠΟΕΛ. Αν αποφασίζαμε να πάρουμε κάποιο Γεωργιανό θα πρέπει να φύγει κάποιος ξένος. Αν όχι, θα πάρουμε παίκτες από Κύπρο ή την Ευρώπη. Τώρα δεν μπορώ να πω τι θα συμβεί τον Ιανουάριο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια