Ο Καμαρά οταν αρχήσει δεν θα σταματά σαν τον...



Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Ρόνι Λέβι μετά τη νίκη επί της Δόξας. 
''Είχαμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο τον οποίον είδαμε την περασμένη εβδομάδα που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Είμαι χαρούμενος για την υπομονή που δείξαμε μη επιτρέποντας στην Δόξα να απειλήσει ιδιαίτερα. Από την πλευρά μας είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ήταν κρίσιμο το χρονικό σημείο που ήρθε το γκολ αλλά επιμένω ότι χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να γίνουμε ομάδα''.
Για την πρωτιά: ''Δεν κοιτάζω τη βαθμολογία. Δεν είναι αυτό σημαντικό. Το σημαντικό είναι να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν είναι τώρα η ώρα να κοιτάζουμε τη βαθμολογία''.
Για την αναγκαστική αλλαγή του Πράνιτς είπε: ''Ένιωσε μια ενόχληση και δεν ρισκάραμε. Πιστεύω ότι δεν δείχνει κάτι σοβαρό όμως θα δούμε αύριο. 
Για τον Καμαρά που ακόμη δεν βρήκε δίκτυα είπε: ''Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να σκοράρεις από την αρχή, αλλά κάποιες φορές είναι δύσκολο. Όταν ήμουν στην Μακάμπι, είχα τον Κολαούτι, πήραμε πρωτάθλημα αλλά σε έξι αγώνες δε σκόραρε. Όταν άρχισε, δε σταματούσε. Καμιά φορά είναι θέμα να έρθει το πρώτο γκολ''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια