Δηλωσεις Παμπου για το ματς με Ομονοια



Aπογοητευμένος από την εμφάνιση όσο και την ευρεία ήττα ο Πάμπος Χριστοδούλου .

Aναλυτικα οι δηλωσεις:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας δόθηκε ευκαιρία να μπούμε στο παιχνίδι του τίτλου και να... κλειδώσουμε την Ευρώπη, αλλά χάσαμε ξανά. Τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες μας δόθηκαν αρκετές ευκαιρίες για να πάμε μπροστά. Ξεκινήσαμε χωρίς πάθος, χωρίς θέληση για να βάλουμε πρώτοι γκολ. Όταν δεχθήκαμε γκολ ανεβήκαμε, είχαμε περισσότερο μπάλα και ήμασταν πιο κοντά στο γκολ.
Η Ομόνοια όμως, αφού αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού, σε μια αντεπίθεση σκόραρε και τέλειωσε το παιχνίδι. Αυτές τις 3-4 εβδομάδες που είμαι στην ομάδα υπάρχει μια άσχημη νοοτροπία και λυπάμαι που το λέω. Δουλέψαμε για να βελτιωθεί η ομάδα, υπήρχαν όμως και πολλοί τραυματισμοί και κάρτες. Είναι αδιανόητο να έχουμε τόσες κάρτες. Κάθε εβδομάδα παίρνουν κάρτα 5-6 παίκτες»,
Είμαστε μεγάλη ομάδα, θα βρούμε τα πόδια μας για να βγούμε στην Ευρώπη, αλλά παίκτες τουρίστες και παίκτες που δεν μοχθούν για τη φανέλα τους δεν έχουν θέση. Αυτού του είδους παιχνίδια, δεν θα περάσουν μαζί μου Αυτές τις δύο εβδομάδες, για τον κόσμο και τους εαυτούς μας θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε την ομάδα στην Ευρώπη. Αν ζητηθεί η γνώμη μου θα τη δώσω. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα και δίκαια ανέβηκε στη 2η θέση».