Ομονοια vs Aνορθωση 4-0 (pics&video)


Hττα που μας κατεβάζει στην τριτη θεση της βαθμολογίας δεχθείτε σημερα η ομαδα μας που παρουσιαστηκε για ακομα μια φορα προβληματική και η ηττα απο την Ομονοια ειναι περα για περα δίκαιη. 

Παρα πολυ κακα αρχισε το ματς η ομαδα μας  αφου απο το 5ο λεπτό πισω στο σκορ με γκολ του Αντρέ Άλβες. Η Ομονοια ειχε τον ελεγχο στην συνεχεια με την Ανόρθωση να προσπάθησε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να κανει κατι το αξιολογο.Απο το 30ο λεπτο η ομαδα μας καταφερε να ισορροπήσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο ηταν σχετικα καλυτερο για την ομαδα μας αλλα που εκανε μια δυο καλες φασεις χωρις ομως να ανησυχήσει ο αντιπαλος κηπερ.Το παιχνίδι ηταν συνεχώς πανω κατω με την μπαλα να ανεβοκατεβαινει,  αυτο βολεψε την Ομόνοια αφου  σε ένα πεντάλεπτο σκόραρε τρεις φορές. Στο 84’ ο Σκέμπρι με πλασέ έκανε το 2-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Νούνο Ασίς πέτυχε το 3-0. Το 4-0 ήρθε με σουτ του Αντρέ Άλβες στο 89’.

Κίτρινες:17’ Αλέξα, 23’ Αβραάμ, 55’ Ντουάρτε, 80’ Κόλιν

11αδα: Μάστρου, Ίλιτς, Κόλιν, Ντουάρτε Αβραάμ, Αλέξα, Σκοπελίτης (60’ Ρέζεκ, 63’ Ρονκάτο), Λαμπάν (81’  Οχαγιόν), Κάλβο, Οκκάς, Ιτζχάκι.


Κλικ για δηλωσεις