Αλέξανδρος Αλεξάνδρου:"Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου".



O Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM η ομάδα θα περάσει τα κριτήρια Μαρτίου, όμως ενόψει του νέου ελέγχου θα παρουσιαστούν δυσκολίες.

Aναλυτικα οι δηλωσεις:

«Είναι ένα τεράστιο θέμα. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις. Έχουμε συμπληρώσει επιτυχώς το φάκελο των κριτηρίων. Έχει εξευρεθεί το ποσό που χρειαζόμασταν, όμως το ποσό που θα χρειαστούμε για τα κριτήρια Ιουνίου είναι υπερδιπλάσιο. Πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Γίνεται μια τεράστια δουλειά. Από βδομάδας θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα πράγματα. Θα χρειαστούμε και τη βοήθεια του κόσμου. Πρέπει όλοι μαζί σαν οικογένεια να δουλέψουμε για να κρατήσουμε την Ανόρθωση ζωντανή και πρωταγωνίστρια»

Αν θα είναι μειωμένος ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου...

«Θα είναι αισθητά μειωμένος σε σχέση με το φετινό. Είναι πολλά τα θέματα που θα δούμε. Θα πρέπει να είναι κατακόρυφη η μείωση που θα πρέπει να γίνει. Δεν τίθεται θέμα να βάλουμε σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα της Ανόρθωσης».

Για τον αγώνα με την Ομόνοια...

«Πάμε για να κερδίσουμε στο ΓΣΠ για δύο λόγους. Ο ένας είναι ότι με νίκη εξασφαλίζουμε 100% εισιτήριο για την Ευρώπη. Είναι και η ιστορία της Ανόρθωσης. Οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε σωστοί και σοβαροί».

Για τη συνεχόμενη αποχή των οργανωμένων...

«Ουδέποτε υπήρξε αντιπαλότητα με τη διοίκηση. Άλλα είναι τα πράγματα που του έχουν οδηγήσει στην αποχή. Είναι στην ευχέρεια τους το πότε θα επιστρέψουν».