Σαν σήμερα δυο μήνες πριν !



Δύο μήνες "κλείνει" σήμερα η ομάδα μας από την τελευταία νίκη της που ηταν στις 27 Φεβρουαρίου επί της Αγίας Νάπας στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Απο τοτε μεχρι και σημερα άλλαξαν είμαστε δευτερη στην βαθμολογία, καναμε αναπροσαρμογή στόχων και σε γενικες γραμμές είμαστε σχεδόν άλλη ομάδα.Σαν μια κακοδαιμονία  να χτύπησε την ομάδα μας η οποια δεν μπρορει να φυγει απο πανω μας με τιποτα.
Οι νεοι αναθεωρημένοι στοχοι της ομαδας μας ειναι πλέον η δεύτερη θέση και η εξοδος στην Ευρώπη.Αν κερδίσει η Ανόρθωση την Ομόνοια αυριο τοτε θα εχει σφραγίσει την θέση στην Ευρώπη. Με την ενδεχόμενη νικη αυριο των συγκομιδή των τριών βαθμών η ομάδα θα παρει και μαθηματικά την παρουσία στην Ευρώπη αρα θα εχει να παλέψει μονο για την δεύτερη θεση.
Και επειδή το μονο πράγμα που ειναι σταθερό φετος στην Ανόρθωση ειναι οι απουσίες καθε παιχνιδι να ειναι περαν των τριών - τεσσάρων ετσι και αυριο ο  Πάμπος Χριστοδούλου έχει να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες.Αυριο θα ειναι εκτός είναι ο τραυματίας Σπαντάτσιο και οι τιμωρημένοι Βαλβέρδε, Άντιτς, Ζόρζε, Λαβόρδε.