Ανορθωση vs Ομονοια 0-0 (pics&video)


Εμεινε 0-0 η ομαδα μας σημερα σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις αλλά και παλι η επιθετικη μας αστοχια ηταν ο κακος μας δεμονας


Το παιχνιδι αρχισε πολύ δυνατα και απο τις δυο ομαδες παρα το γεγονός ότι ο κ. Αναστασίου έδειξε 4 κίτρινες μονο στην Ανορθωση. Στο αγωνιστικό μερος στο 25’ η Ανόρθωση με ένα απευθείας φάουλ από τον Σπαντάσιο το οποίο επιασε ο Μορέιρα. Ο Γιαννος Οκκάς στο 28’ φευγει μόνος του εκανε και το σουτ ομως ο αμυντικος της Ομονοιας πρόλαβε την μπάλα λιγο πριν την γραμμη. Ο ιδιος παιχτης στο 31’ εκανε το σουτ με τον Μορειρα να ειναι και παλι ετοιμος. Η Ομονοια δεν ηταν ιδιετερα καη και δεν απειλησε σοβαρα την εστια της ομαδας μας.



Στην επανάληψη η Ομόνοια μπήκε καυτερα στο ματς και στο 49’ ο Σκέμπρι μετα απο λάθος του Ίλιτς πειγε να απηησε αλλα ο Ζορζε ηταν παρων.Στο 51' ο Εφραίμ κανει σουτ αλλά αλλα ο Μάστρου δεν ανησύχησε .
Στο 61’ και παλι η Ανορθσωση ηταν αυτη που βγεικε μπροστα με ενα μακρινό σουτ του Άντιτς το οποίο έδιωξε ο Μορέιρα. Στην επόμενη φάση του αγωνα ο Μάστρου ήταν σε ετοιμότητασε ενα σουτ του Φρεντι. Στο 76’ η φαση του αγωνα με τον Λαβόρδε να περνά τους παντες και να κάνει το διαγώνιο σουτ και την μπάλα να φεύγει μολις δίπλα από το αριστερο κάθετο δοκάρι. Στο 80’ ο Φρέντι ο οποίος από έστειλε την μπάλα έξω. Στο 81' ο Χριστοφή έκανε το σουτ αλλα καταληξε στο δοκάρι του Μάστρου.Στο τελος του αγώνα η Ανόρθωση ζήτησε πέναλτι σε πέσιμο του Ζόρζε μέσα στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα του Σπούγκίν. Το πενατλι ηταν καθαρο συμφωνα με τα τηλεοπτικα replay.

Κίτρινες κάρτες: Λαβόρδε (8η), Κόλιν, Άντιτς (6η), Ζόρζε (6η)

11αδα: Μάστρου, Άντιτς, Ζόρζε, Ίλιτς, Κόλιν, Αλέξα, Λαμπάν, Σπαντάτσιο (78′ Οχαγιόν), Λαμπόρδε, Κάλβο (62′ Σκοπελίτης), Οκκάς (83′ Ρονκάτο)

Κλικ για δηωσεις