Γιαν Ρεζεκ : «Έχω συμβόλαιο για ακόμα δύο χρόνια και θέλω τον τίτλο…»



Δηλώσεις στην ιστοσελίδα του ατζέντη του, οι οποίες αναδημοσιεύονται σε ιστοσελίδες της Τσεχίας, έκανε ο Γιαν Ρέζεκ.


"Μπορούμε να πούμε ότι το... σώσαμε στο τέλος. Συνολικά, ωστόσο, υπάρχει απογοήτευση. Ήμασταν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην κορυφή, όμως στο τέλος δεν είχαμε τα ίδια αποτελέσματα και πέσαμε ακόμα και στην 3η θέση. Την προ-τελευταία αγωνιστική κερδίσαμε την ΑΕΚ και εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπου θα συμμετέχουν οι τρεις πρώτες ομάδες", ανέφερε αρχικά ο Ρέζεκ και πρόσθεσε:

"Είχαμε παίξει καλά σε 21 παιχνίδια, ήμασταν στην κορυφή, πετύχαμε πολλά γκολ, αλλά στη συνέχεια και για πέντε αγωνιστικές όλα πήγαν λάθος. Κάναμε ένα απίστευτο σερί για τον τίτλο, αλλά μετά είχαμε ένα αρνητικό σερί, αφού μείναμε οκτώ αγώνες χωρίς νίκη".

Ακολούθως, μίλησε για την αποχή των οργανωμένων από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του:

"Oι οργανωμένοι σταμάτησαν να προσέρχονται στο γήπεδο, μποϊκοτάροντας τα παιχνίδια. Ίσως να είχαμε στη συνέχεια τουλάχιστον 2000 φιλάθλους λιγότερους σε κάθε μας παιχνίδι. Σε αυτούς που μας πίστεψαν ως το τέλος θέλω να εκφράσω πολλές ευχαριστίες. Κάποια στιγμή απειληθήκαμε ακόμα και για να μείνουμε εκτός Ευρώπης, κάτι που θα ήταν τραγωδία".

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε και στην προσωπική του παρουσία:

"Στο πρώτο μισό της σεζόν ένιωθα υπέροχα. Μετά υπήρχε μια στασιμότητα, λόγω και των αποτυχιών της ομάδας. Τώρα έχω προσκληθεί στην ανακήρυξη της καλύτερης ενδεκάδας του πρωταθλήματος. Η βράβευση είναι καλή αλλά θα την αντάλλαζα με τον τίτλο. Ελπίζω να το πετύχουμε στη νέα περίοδο. Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και θέλω να πάρω τον τίτλο".