Τα πάντα περί οικονομικών


Στην προσπάθεια συλλογής του καθόλου ευκαταφρόνητου  ποσού 600.000 ευρώ βρίσκονται στην Ανόρθωση ενόψει κριτηρίων ΟΥΕΦΑ Σεπτεμβρίου. 

Το συνολικο ποσό που χρειάζεται φυσικά η Ανόρθωση ειναι  €1.1 εκατομμύριο, αλλά σχεδόν το μισο απο αυτο θα καλυφθεί απο την δεύτερη δόση της Κρασνοντάρ για τη μετεγγραφή Λαβόρδε ποιο συγκεκριμένα 500.000 ευρώ θα έρθουν στην ομαδα απο τον Ρωσικό συλλογο. Ετσι μεχρι τις 15 Οκτωβρίου που θα πρέπει να παραδοθεί ο φάκελος πρέπει να βρούμε αλλες 600.000 ευρω

Σε μια αλλη περίπτωση ενός ακόμα οικονομικού βράχνα ειναι και οι 262.000 ευρώ που πρεπει να βρει η Ανόρθωση για τον Σεϊρού. Το ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στα κριτήρια Σεπτεμβρίου, αλλα ούτως η αλλιώς η Ανόρθωση θα πρέπει να αρχίσει να πληρώνει τον Σεϊρού από το 2014.
Απο την διοίκηση της ομάδας μας ζήτησαν από τα αρμόδια όργανα της ΟΥΕΦΑ το αιτιολογικό της απόφασης, ώστε οι νομικοί σύμβουλοι του σωματείου να εξετάσουν αν θα εφεσιβάλουν την απόφαση.
Ο Σεϊρου αξιώνει απο την ομαδα μας 42.000 για οφειλόμενους μισθούς ενω οι 220.000 ευρω που μένουν ειναι η "τιμωρια"της ΟΥΕΦΑ προς την Ανόρθωση για την διακοπή του συμβολαίου του Γαλλου.
Πάντως εκτος από τον Γαλλο η Ανορθωση περιμένει να της έρθουν στο μελλον και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις οφειλών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια