Αυριο η πρωτη - Δηλώνουμε όλοι ΠΑΡΟΝΤΕΣ".


Μέσα από ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, οι «Εθελοντές για την ενίσχυση της Ανόρθωσης», γνωστοποίησαν τα πρώτα βήματα της έμπρακτης βοήθειας προς την "Κυρία".

Αναλυτικά η ανακοινωση:


"Οι «Εθελοντές για την ενίσχυση της Ανόρθωσης» μέσα στα πλαίσια της σωστής ενημέρωσης αλλά και της πλήρης διαφάνειας ανακοινώνουν τα πρώτα βήματα της έμπρακτης δραστηριότητάς τους.

1. Την ερχόμενη Κυριακή 22/9/2013, θα γίνει συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγή απόψεων και ανάληψη καθηκόντων στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο Αντώνης Παπαδόπουλος από τις 15:30 -17:00. Μετά τη συνάντηση θα περάσουμε όλοι από το εκκλησάκι της Παναγίας του Σουμελά στο «Α. Παπαδόπουλος» για προσκύνημα και στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Γ.Σ.Ζ για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ΑΛΚΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

2. Ως πρώτο βήμα ενίσχυσης αποφασίστηκε όπως τυπωθούν φανέλες εθελοντισμού (το δείγμα φαίνεται στη φωτογραφία) οι οποίες στοιχίζουν € 3,00 και θα πωλούνται € 10,00 έτσι ώστε να μπουν τα πρώτα χρήματα στο ταμείο. Στόχος είναι να τυπωθούν χιλιάδες φανέλες και να διατεθούν όχι μόνο στους εθελοντές αλλά και σε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο.

3. Επίσης, εταιρείες και άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν το ποσό των €1000, θα έχουν την ευκαιρία να αναγράψουν το όνομα ή το λογότυπο της εταιρείας τους σε φανέλα μεγάλου μεγέθους που θα τοποθετηθεί έξω από το Μουσείο. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε τον κάθε Ανορθωσιάτη και φίλο της Μεγάλης Κυρίας να στερηθεί από το υστέρημά του ή από το περίσσευμά του €1000 για να στηρίξει την αγαπημένη του ομάδα που μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

4. Οι εθελοντές έχουν προχωρήσει σε εκτύπωση δελτίων εισφοράς αξίας €5,00. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες της ομάδας προς το ΚΡΑΤΟΣ. Μόλις γίνει η καταθέση η απόδειξη θα δημοσιευθεί.

5. Καθορισμός ημερομηνιών για καθαρισμό και συντήρηση του Σταδίου. Γνωρίζουμε όλοι λόγω της οικονομικής κρίσης έχει μειωθεί το προσωπικό. Ως εκ τούτου τόσο η καθαριότητα όσο και η συντήρηση του σταδίου δεν είναι όπως αρμόζει στη Μεγάλη Κυρία, στον κόσμο της και στο καλύτερο γήπεδο της Κύπρου. Γι’ αυτό καλούμε όλους τους εθελοντές που μπορούν να προσφέρουν εθελοντική χειρονακτική εργασία να βοηθήσουν σ’ αυτή την προσπάθεια.

Δηλώνουμε όλοι ΠΑΡΟΝΤΕΣ".


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια