Η πρώτη εκδήλωση των εθελοντών

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ανόρθωσης επιθυμεί να ευχαριστήσει εκ μέρους της ομάδας εθελοντών τον κόσμπου συστρατεύτηκε μαζί της άμεσα.

Αναλυτικά η ανακοινωση:

Εκ μέρους της ομάδας εθελοντών για ενίσχυση της Ανόρθωσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που συστρατεύτηκε μαζί μας άμεσα.

Τον κόσμο που αγόρασε και φόρεσε το μπλουζάκι με το δηλώνω παρών, αυτούς που πήραν δελτία εισφοράς αξίας πέντε ευρώ, καθώς και αυτούς πρόσφεραν από χίλια ευρώ για τη φανέλα μεγάλου μεγέθους που θα τοποθετηθεί έξω από το Μουσείο της Ανόρθωσης. Ευχαριστούμε όσους πέρασαν και άναψαν κερί στην εκκλησία της Παναγίας Σουμελά πριν τον αγώνα με την Αλκή και αυτούς που δήλωσαν παρόντες για εθελοντική προσφορά εργασίας.

Συνεχίζουμε με την επίσημη πρώτη των εκδηλώσεων των εθελοντών: Τετάρτη 25.9.2013 στο ξενοδοχείο Grand Resort στη Λεμεσό στις 7:30μμ Μαζί μας και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας μας Ζόρζε Κόστα, Μάρκο Λέιτε, Ρομπέρτο Κολαούτι, Νταν Αλέξα, Τόνι Κάλβο και Γκαουσσου Φοφανα Θα μας κρατήσει συντροφιά με τα τραγούδια του ο Στέλιος Χιώτης κατά τη διάρκεια της δεξίωσης.

Μπορείς και εσυ να γίνεις εθελοντής. Η Ανόρθωση χρειάζεται όλους μαζί και τον καθένα μας ξεχωριστά.

Δήλωσε μαζί μας ΠΑΡΩΝ! Για την Ανόρθωση που μας κάνει περήφανους  εδώ και
103 χρόνια. Όλοι μαζί μπορούμε.

Σε περιμένουμε!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια