Αλκή vs Ανόρθωση 0-4 (pics&video)

Νικηφόρο το πέρασμα της ομάδας μας από το ΓΣΖ με 0-4, στο σημερινό παιχνίδι με την Αλκή.


Η ομάδα μας ξεκίνησε με τους ίδιους 11 που παρατάχθηκαν και στο προηγούμενο αγώνα. Το σκορ άνοιξε στο 18 ο Αλέξα μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία και ασίστ με το κεφάλι του Κολαούτι. Στο 40ο λεπτό η ομάδα μας διπλασίασε τα τέρματα της με το Φοφανά μετά από προβολή, εκμεταλλευόμενος λάθος γύρισμα της άμυνας της Αλκής προς τον τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε χωρίς κάποια αλλαγή στη σύνθεση της.Στο 60ο λεπτό ο Οχαγιόν πήρε τη θέση του Μάκου. Στο 70ο λεπτό ο Γκριγκαλασβίλι πήρε τη θέση του Γκαρσία. Στο 75' η ομάδα μας σκόραρε και τρίτο γκολ με τον Κάλβο με κεφαλιά μετά από ωραία ενέργεια και ασίστ του Φοφανά. Στο 80ο λεπτό η τρίτη αλλαγή μας με τον Μπεν Σουσάν να παίρνει τη θέση του Φοφανά. Στο 85 τέταρτο γκολ της ομάδας μας με τον Κολαούτι μετά από εξαιρετική πάσα ασίστ του Κάλβο.

Θερμή η συμπαράσταση 4000 φίλων της ομάδας μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να στηρίζουν την ομάδα. Εμφανής και η παρουσία πολλών εθελοντών στο γήπεδο με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ομάδας. Θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο μας.

11αδα: Βαλβέρδε, Δημητρέου, Αντιτς, Ζόρζε, Παβίσεβιτς, Αλέξα, Μάκος (60 Οχαγιόν) Γκαρσία (70 Γκριγκαλασβίλι), Φοφανά (76 Σουσάν), Κάλβο, Κολαούτι

Κιτρινες:
Kοκκινες:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια