Αλέξανδρος Αλεξάνδρου : "Το καθαρό χρέος είναι εφτά εκατομμύρια"


Ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε για τη χθεσινή Συνέλευση, για τα κριτήρια Σεπτεμβρίου και έκανε έκκληση στον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να συνεισφέρει.

Aναλυτικα οι δηλωσεις:


Τι κρατά από τη χθεσινή Συνέλευση

«Κρατώ το αισιόδοξο μήνυμα που βγήκε με το πέρας της καταστατικής Συνέλευσης. Κρατώ επίσης τις σημαντικές αλλαγές που εγκρίθηκαν και θα περάσουν στο καταστατικό του Συλλόγου που θα ακολουθούν τα εκάστοτε Συμβούλια για να διασφαλιστεί το οικονομικό κομμάτι του Σωματείου και δεν θα υπάρξουν σε μεγάλο βαθμό ελλειμματικοί προϋπολογισμοί».

Στη συνέχεια ο κ. Αλεξάνδρου μίλησε με αριθμούς, έκανε τις προσθαφαιρέσεις του και αποκάλυψε ότι καθαρό χρέος της Ανόρθωσης είναι εφτά εκατομμύρια.

«Η παλιά διοίκηση αφήνει 13 εκατομμύρια 200 χιλιάδες ευρώ, όμως, με τα έσοδα που θα έχει το Σωματείο που ανέρχονται στα 4,7εκατομμύριων και οι εισφορές του Σάββα Κάκου (ένα εκατομμύριο) και κάποιων άλλων πρώην μελών (500 χιλιάδες) το χρέος πέφτει στα εφτά εκατομμύρια».

Στη συνέχεια ο Σύμβουλος Επικοινωνίας της Ανόρθωσης ανέφερε ότι η ομάδα χρειάζεται 1,1 εκατομμύριο για να περάσει τα κριτήρια Σεπτεμβρίου.  

«Είναι πολύ μεγάλο ποσό και φαντάζει βουνό αλλά βλέποντας χθες τι έγινε στη Συνέλευση είμαι πεπεισμένος θα περάσουμε τα κριτήρια. Ο κόσμος θα βοηθήσει και τα χρήματα θα βρεθούν. Δεν μπορεί κανένας από μόνος του να ξοφλήσει τα χρέη. Αισιοδοξούμε στην ευαισθητοποίηση του κόσμου.

Η νίκη της πρεμιέρας που έφερε όπως αναμενόταν αισιοδοξία και ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της Ανόρθωσης αύξησε κατά κάποιες εκατοντάδες τα εισιτήρια διαρκείας.

«Έχει αυξηθεί και πλέον τα εισιτήρια διαρκείας είναι κοντά στις 2,5 χιλιάδες . Είναι σημαντικός αριθμός και υπάρχει ακόμα το περιθώριο να αυξηθεί. Έχει κίνηση και ελπίζουμε να συνεχιστεί ούτως ώστε να φτάσουμε τις 3 χιλιάδες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια