Τιμούρ:" Αυτά να τα πείτε στον καφενέ σας" (ΗΧΗΤΙΚΟ)


Ο πρόεδρος του ΓΣΟ κ. Άκης Λάμπρου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για το Τσίρειο στάδιο με αφορμή τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, δηλώσεις που έφεραν την αντίδραση του Τιμούρ Κετσπάγια. 
Τι γίνεται με το Τσίρειο, πως σχολιάζετε τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια;  «Μας είπε ότι δεν έχουμε aircondition. Αυτό τοποθετήθηκε πριν δέκα χρόνια. Τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων είναι εφοδιασμένα με aircondition. Πριν από κάθε αγώνα γίνεται έλεγχος και επιθεώρηση των εγκαταστάσεων του σταδίου. Επιπλέον ο παρατηρητής της ΚΟΠ στο νέο πρωτάθλημα προβαίνει σε έλεγχο. Για να μην αναφερθούμε σε πόσες ομάδες αγωνίστηκαν στο Τσίρειο  από το εξωτερικό. Πέρσι έπαιζαν οι Apollon Ladies στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών».
Μπορεί το Τσίρειο να φιλοξενήσει τον κόσμο που φιλοξενούσε στο παρελθόν; «Γιατί δεν μπορεί; Μπορεί να φιλοξενήσει 13.500. Δεν θα έχει καθόλου πρόβλημα στατικότητας. Γίνεται κάθε χρόνο έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές. Και οι ομάδες έφεραν ανθρώπους δικούς τους και έκαναν στατική μελέτη».
Κανείς δεν διαφώνησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια, ακόμα και ο Κέρκεζ συμφώνησε: «Ποιος ήταν εκεί για να διαφωνήσει., Τα αποδυτήρια είναι εκεί και μπορεί να πάει οπωσδήποτε να τα ελέγξει. Τα αποδυτήρια δεν διορθώθηκαν τα μεσάνυκτα μετά τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια».
Για έναν ανεμιστήρα για τον οποίο έκανε λόγο ο Τιμούρ Κετσπάγια; «Είναι εκεί πολλά χρόνια αλλά γίνεται συχνός έλεγχος και συντήρηση. Ο τελευταίος έλεγχος έγινε ένα μήνα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Έγινε σταδιακά έλεγχος ολόκληρου του σταδίου».
Πότε πήγατε για τελευταία φορά στα αποδυτήρια; «Τα αποδυτήρια των γηπεδούχων τα διαχειρίζονται οι γηπεδούχες ομάδες, ούτε καν γνωρίζω τι έχουν μέσα. Στους φιλοξενούμενους μπήκα πριν τέσσερις μήνες, προς το τέλος του πρωταθλήματος».
Υπήρχε υπερβολή στις δηλώσεις του Κετσπάγια; «Εγώ επαναλαμβάνω. Είναι τα αποδυτήρια στην διάθεση οποιοδήποτε είτε πολίτη, είτε δημοσιογράφου  να πάει να τα επισκεφθεί.  Δεν πήγαμε σε μισή νύχτα να χτίσουμε τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων».
Για τον φωτισμό στην καταπακτή; «Φωτισμός υπάρχει, είναι ο κυριότερος φωτισμός. Γίνεται έλεγχος κάθε μισή ώρα του φωτισμού της καταπακτής. Ας άναβαν το φως για να βλέπουν. Υπάρχουν δύο κουμπιά. Το ένα ανάβει την μισή καταπακτή και το άλλο την άλλη μισή. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος περνά και ποιος σβήνει τα φώτα. Πριν αρχίσει το παιχνίδι γίνεται έλεγχος».
**«Μετά το τέλος του αγώνα γυρίζοντας οι άνθρωποι του στάδιο να κλείσουν τις αίθουσες, διαπίστωσαν ότι δούλευε το aircondition».

Το καταληκτικό σας σχόλιο:
 «Ο κ. Κετσπάγια να ασχολείται με το γήπεδο του, την ομάδα του και την προπόνηση του. Είναι εξάρσεις αυτές; δεν γίνεται να μην έχει μπει βίδα εδώ και 30 χρόνια. Πέρασαν οι μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης από το Τσίρειο».



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ INC.


    Έχετε επιδοθεί από πού να πάρετε δάνεια, απορριφθεί από τις τράπεζες, και τώρα απογοητευμένος από πού να πάρει ένα δάνειο. Το LENDINGTREE θα σας δώσει το δάνειο που περιμένετε. επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση lendingtreegroupinc@gmail.com.

    Ένα δάνειο για την αποπληρωμή του χρέους σας εύκολα;
    Ένα δάνειο για να ξεκινήσετε το είδος της επιχείρησης που θέλετε να κάνετε;
    Ένα δάνειο για εκπαιδευτικούς σκοπούς;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει ένα διαμέρισμα;
    Ένα δάνειο για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο όνειρο;

    Μην κοιτάτε ξανά, η LENDING TREE INC προσφέρει δάνεια
    Δεν υπάρχουν κρυφές πληρωμές από 1.000 έως 20.000.000 EUR / USD / POUNDS
    Σε πολύ χαμηλό επιτόκιο 3%
    Δημιουργήσαμε ένα δίκτυο δανεισμού και
    οικονομική βοήθεια σε πελάτες παγκοσμίως.

    Προσπαθούμε να διατηρήσουμε το πρότυπο αριστείας μας Εμείς
    προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
    Δίνουμε ένα δάνειο σε όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια από το 1 έως το
    20 χρόνια

    Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν επίσης

    . πραγματική χρηματοδότηση
    . επενδυτής ακινήτων
    . δάνεια για την κατασκευή
    . δάνεια εκκίνησης επιχειρήσεων
    . στεγαστικά δάνεια
    . Η καταναλωτική πίστη,
    . Δάνεια FHA
    . προσωπικά δάνεια
    . τα δάνεια αυτοκινήτων
    κ.λπ. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο ή οικονομική βοήθεια επικοινωνήστε μαζί μας από

    email: lendingtreegroupinc@gmail.com

    email: lending-tree@outlook.com

    whatsapp: +1 (213)419-2419

    Ζεστή σκέψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα μπλέ και στην ενημέρωση...
Σχόλιο και άποψη με άποψη για την Ανόρθωση