ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ

 









Κατήφορος  χωρίς τέλος και δεν αναφερόμαστε στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά στο βαθμολογικό.

Άλλη μια ήττα για την ομάδα μας σε άλλο ένα ντέρμπι που την αφήνει στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμους σε 9 αγωνιστικές 1 μόλις κάτω από την Ομόνοια και 1 βαθμό περισσότερο από την ΕΝΠ.

Στα του αγώνα τώρα δεν μπορούν να λεχθούν και πολλά αφού ναι μεν έγιναν τα απαραίτητα που πρέπει και οφείλει να κάνει η οποιανδήποτε ομάδα εντός των τεσσάρων γραμμών αλλα φαίνονται βέβαια η χτυπητές αδυναμίες της ομάδας αφού ο τουλάχιστον κάκιστος σχεδιασμός του καλοκαιριού θα μας συντροφεύει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το πρώτο ημίχρονο του αγωνα γρήγορα θα ξεχαστεί αφού δεν ήμασταν και ιδιαίτερα πιεστική ούτε και δημιουργήσαμε ευκαιρίες κραυγαλέες πέραν μιας φάσης του Ουαρντα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα, η Ανόρθωση ανεβασε στροφές ήταν πιο επικίνδυνη στην αντίπαλη περιοχή με αποκορύφωμα την αχαστη ευκαιρία του Λαζαρου.

Η ουσία όμως είναι ότι φύγαμε από την πρωτεύουσα με άλλη μια ήττα και ο προβληματισμός πλέον είναι αρκετά έντονος στις τάξεις των φιλάθλων αφού η εξάδα πλέον είναι ο ρεαλιστικός στόχος αυτής της ομάδας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια