Λεπτομέρειες για τον αυριανο αγωνα


Η Ανόρθωση μεσο της επίσημης σελιδας της ομαδας εξέδωσε ανακοίνωση για να  ενημερώσει τους φίλους της ομάδας μας για τις λεπτομέρειες του αγώνα με τη Λεβάντια .


Αναλυτικα η ανακοινωση

1.       1. Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχίζεται μέχρι αύριο το πρωί, στα Παγκύπρια σημεία προπώλησης που ανακοινώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Ανατολική και κάτω διάζωμα Δυτικής κερκίδας στα €20. Για το Άνω Διάζωμα €25 και για τη Νότια €15. Τα μαθητικά εισιτήρια σε όλες τις κερκίδες θα είναι €10 ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών θα παραλαμβάνουν δωρεάν παιδικό εισιτήριο από τα εκδοτήρια του σταδίου.


2.       2. Για παιδικά εισιτήρια, παρακαλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να προσέρχονται στα εκδοτήρια της Δυτικής κερκίδας για παραλαβή δωρεάν εισιτηρίων. Διευκρινίζουμε ότι δωρεάν εισιτήρια θα δίνονται ΜΟΝΟ για παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία θα είναι παρών κατά την ώρα παραλαβής των εισιτηρίων.


3.       3. Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις των κατόχων καρτών διαρκείας θα ισχύουν κανονικά με την αγορά οποιουδήποτε ανάλογου εισιτηρίου αγώνα στην κερκίδα που είναι το διαρκείας τους και παρακαλούμε τον κόσμο να σεβαστεί τις θέσεις των κατόχων διαρκείας.


4.       4. Από την Πέμπτη το πρωί, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται ΜΟΝΟ από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος».


5.       5. Τα ταμεία του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:00.


6.       6. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18:30.



7.      7.  Στην Δυτική κερκίδα θα ανοίξουν οι θύρες 3 και 5 για το κάτω διάζωμα και η θύρα 4 για το άνω διάζωμα.


8.      8.  Έχει γίνει πρόνοια έτσι ώστε προσωπικό του σταδίου να βρίσκεται σε όλες τις κερκίδες και να εξυπηρετεί τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Καλούμε όλο τον κόσμο όπως συμμορφώνεται με τις οδηγίες του προσωπικού του σταδίου και φυσικά των αρχών ασφαλείας.


9.      9.  Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας είναι από πέρσι υπότροπη και τυχόν τιμωρία θα μας στερήσει τη δυνατότητα να είμαστε παρών στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Καλούμε όλο τον κόσμο να επιδείξει αυτοσυγκράτηση, κοσμιότατη συμπεριφορά και να αποφύγει οποιαδήποτε ενέργεια που ενδεχομένως να βλάψει την ομάδα μας.


10.   10. Η συγκέντρωση και κάθισμα κόσμου στα σκαλιά των διαδρόμων, το άναμμα πυρσών και καπνογόνων, η ρήψη αντικειμένων (έστω και ένα χαρτάκι) η απόπειρα επίθεσης κατά παικτών, διαιτητών και πάγκων φιλοξενουμένων, πρέπει πάση θυσία να αποτραπούν και να εξαλείψουν όχι μόνο αύριο αλλά σε όλους μας τους αγώνες.


11.   11. Με τα πιο πάνω δεδομένα προτρέπουμε τον μεγάλο κόσμο της «Ανόρθωσις» να κατακλύσει την προσωρινή μας έδρα στην προσφυγιά και δηλώνουμε έτοιμοι να ανοίξουμε και τη Βόρεια κερκίδα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των οπαδών μας. Μέσα σε κόσμια, αθλητοπρεπή  και νομότυπα πλαίσια να κάνουμε όλοι μαζί το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μια καυτή έδρα, ξεκινώντας ένα πετυχημένο οδοιπορικό που όλοι ελπίζουμε να είναι φέτος πολύ μακρύ.





αν σου άρεσε κανε    εδω στη επίσημη σελίδα του μπλοκ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια