Τιμουρ Κετσπαγια :"Αν η Ανόρθωση δεν την υπολογίσει και την υποτιμήσει, η Ντίλα Γκόρι θα την τιμωρήσει"


Ο Τιμουρ μιλησε στην SportDay για την αντιπαλο της ομαδας μας....και οταν μιλαει ο Τιμουρ...ολοι ξερουμε


Αναλυτικα οι δηλωσεις:

"Παρακολούθησα και τα δύο παιχνίδια. Στη Δανία και τη Γεωργία. Είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε σε χρόνο ρεκόρ. Μέσα σε μισή χρονιά δημιουργήθηκε ένα νέο σύνολο το οποίο κατέκτησε το κύπελλο, αλλά και απέκτησε μια ντουζίνα έμπειρους ποδοσφαιριστές από Ρωσία και Ουκρανία. Η εκτίμησή μου είναι ότι πέρασε η καλύτερη ομάδα. Στον επαναληπτικό παρ’ ότι δυσκολεύτηκε στο α’ ημίχρονο, στο β’ μέρος ανέβασε την απόδοσή της και πέρασε στον γ’ προκριματικό". 

Ο Τιμουερ είπεκαι για τα στοιχεία που διακρίνουν την Ντίλα Γκόρι και την ταχύτητα που διαθέτει στην επίθεση

"Είναι και έμπειροι και γρήγοροι ποδοσφαιριστές. Επαναλαμβάνω ήρθαν παίκτες από τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αλλά και έχουν εμπειρίες και με την εθνική ομάδα. Ως σύλλογος δεν έχει δείξει μεγάλα πράγματα, αλλά οι παίκτες της ομάδας έχουν όλοι τους παραστάσεις από δυσκολότερα παιχνίδια από τις αναμετρήσεις με την Ανόρθωση. Ακόμη και οι αμυντικοί και οι μέσοι είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές."

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γεωργίας προειδοποιεί: "Αν η Ανόρθωση δεν την υπολογίσει και την υποτιμήσει, η Ντίλα Γκόρι θα την τιμωρήσει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πως ούτε και με την Αάρχους ήταν εύκολη η κλήρωση. Δεν ήταν μεγαθήριο η Δανέζικη ομάδα αλλά ήταν πάλι το φαβορί και μια υπολογίσιμη αντίπαλος. Ήταν ένα τεστ για τις δυνατότητές της. Το πέρασε με επιτυχία και μάλιστα με δύο νίκες". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια