Τονι Καλβο: "Δεν έχει σημασία αν είμαι ή όχι από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας"


Ο Τονι Καλβο μιλησε στο balla.com.cy  για το ποσο ευκολη ειναι 


Αναλυτικά oι δηλωσεις 

Ξεκίνησες με δύο γκολ στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια. Θα έρθουν κι άλλα;


Αυτό ελπίζω... Γι' αυτό με πληρώνουν, γι' αυτό είμαι εδώ... Πήραμε την πρώτη πρόκριση, τώρα πάμε για την επόμενη, νομίζω με την ομάδα από τη Γεωργία. Υποθέτω ότι θα είναι δύσκολη. Εχουμε το πλεονέκτημα ότι ξεκινάμε πρώτα εκτός έδρας. Θα προσπαθήσουμε να "καθαρίσουμε" την πρόκριση από εκεί, αν όχι, να πάρουμε τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα. 



Με την αντίδρασή του στην αλλαγή σου ο κόσμος έδειξε ότι είσαι ήδη ένας από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας...

Το σημαντικό είναι η ομάδα. Δεν έχει σημασία αν είμαι ή όχι από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας. Είναι βέβαια ωραίο να αισθάνεσαι την αγάπη του κόσμου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω. Ο κόσμος σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν τέλειος κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Πώς είδες την ομάδα;


Είδα την ομάδα καλά δεδομένης της εποχής. Σ' αυτό το παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί, ίσως και λόγω της ζέστης. 'Η λόγω της ανάγκης να κερδίσουμε αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Θέλαμε να παίξουμε καλά μπροστά στους φιλάθλους μας και υπήρχε λίγη πίεση. Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι εδώ, σίγουρα στα επόμενα θα είμαστε καλύτεροι.

Οσο κυλούν οι αγώνες η ομάδα θα βελτιώνεται;


Σίγουρα. Και τώρα η ομάδα ήταν καλή, είχαμε θετικό αποτέλεσμα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Τα αποτελέσματα έρχονται, τα γκολ επίσης. Τώρα αν παίζουμε καλύτερα ή χειρότερα σε ένα παιχνίδι, δεν έχει τόση σημασία, το ποδόσφαιρο είναι στατιστική, μετρούν τα αποτελέσματα. Είναι λογικό να θέλουμε να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα θα παίξουμε καλύτερα, έχουμε έναν καλό προπονητή... Και αν δεν σταματήσουμε να μιλάμε, θα μας πατήσει ένα λεωφορείο... (σ.σ. γέλια). 



Το γήπεδο ήταν γεμάτο σήμερα. Εξαρτάται από εσάς αν θα παραμείνει γεμάτο και στη συνέχεια;

Ναι, σίγουρα! Οπως είπα και πριν, δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν καλό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Για να πάρεις το πρωτάθλημα ή για να έχεις καλά αποτελέσματα, χρειάζεσαι τον κόσμο κοντά σου. Το γνωρίζω και από τον Αρη. Είναι πάρα πάρα πολύ σημαντικό να είναι μαζί μας οι φίλαθλοι σε κάθε παιχνίδι και μ' αυτή την ένταση. Είναι μία έκκληση αυτή, να βρίσκονται εδώ κάθε Κυριακή, σε κάθε ματς, και να μας βοηθούν, γιατί και η ομάδα χρειάζεται να νιώθει αυτή την ζεστασιά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια