Δειλωσεις Λεβι,Λαμπαν μετα τον αγωνα με την Ντιλα Γκορι



Η ομάδα μας μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ και την πίστη του για μια καλυτερη εμφανηση στο δεύτερο παιχνίδι εξέφρασε ο προπονητής της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι στις δηλωσεις του μετα τον αγωνα.Απο πλευρας ποδοσφαιρηστων μιλησε ο Λαμπαν

Αναλυτικά οι δηλωσεις


«Ήταν δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, σταθήκαμε πολύ καλά σε ότι αφορά την τακτική. Δεν τους επιτρέψαμε να μας δημιουργήσουν προβλήματα, καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα και στον επαναληπτικό θα παρουθσιαστούμε σοβαροί στον επαναληπτικό.

Σε ερώτηση αν έμεινε γενικά ικανοποιημένος είπε:


 «Γενικά ναι όμως είμαστε νεά ομάδα, παλέυουμε δίνουμε τα πάντα και πιστεύω πως στο μέλλον θα είμαστε καλύτεροι»

Αν τον προβληματίζει που μετά το γκολ οι αντίπαλοι είχαν κάποιες ευκαιρίες:


 «Είναι συνηθισμένο, τα έδωσαν όλα όμως κι εμείς είμασταν επικίνδυνοι στις κόντρα επιθέσεις. Ένιωθαν πως δεν είχαν να χάσουν κάτι και για αυτό πήραν πολλά ρίσκα».

 Λαμπάν


Κάναμε τη μισή δουλειά, ήταν το α' ημίχρονο. Κερδίσαμε 1-0 αλλά πιστεύω πως μπορούσαμε να σκοράρουμε κι άλλα γκολ. Ήταν δύσκολο όμως διότι αυτή η ομάδα πάλεψε κι έδωσε τα πάντα. Πραγματοποιήσαμε το μισό ταξίδι και στην Κύπρο θα πρέπει να τελειώσουμε αυτό που κάναμε. Ήταν σκληρό το παιχνίδι διότι μας έκαναν σκληρό παιχνίδι, όμως μετά την αποβολή των αντιπάλων το παιχνίδι μας έγινε ευκολότερο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια