Η πρωτη προπονηση σε εικονες και βιντεο


Σε πολυ καλο κλίμα και με την παρουσία 1000 φίλων της ομάδας που επιφύλαξαν θερμή ατμόσφαιρα στους ποδοσφαιριστές εγινε η πρώτη επίσημη προπόνηση της Ανόρθωσης. 


H διαδικασία ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό, ενώ ασφαλώς το παρόν τους έδωσαν τα πέντε νέα αποκτήματα (Μαραγκός, Μαρσίνιο, Λινάρδος, Φοφανά και Μακρής) που είχαν την πρώτη τους επαφή με τους φίλους της ομάδας τους.
Ο Χριστάκης Κασσιανός ανέφερε πως η Ανόρθωση παραμένει δυνατή και ότι υπολογίζουν λάθος εκείνοι που δεν την "βλέπουν" στα ψηλά του πίνακα. Κάλεσε τους φίλους της ομάδας να είναι δίπλα στην προσπάθεια σε όλη την σεζόν και τους ευχαρίστησε για την δυναμική τους παρουσία στην προπόνηση.

Από την πλευρά του ο Σάββας Κάκος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν και διαβεβαίωσε τον κόσμο ότι η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί για να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Όσον αφορά τον προγραμματισμό, ανέφερε πως ίσως φύγουν και άλλοι ποδοσφαιριστές ενώ είπε πως μέχρι αύριο Κυριακή ίσως να υπάρξει μια νέα προσθήκη. Παράλληλα, επιβεβαίωσε τις προσπάθειες για απόκτηση του Κωστάκη Αρτυματά.
Ο εκπρόσωπος Τύπου μίλησε προς τον κόσμο της ομάδας ενώ ακολούθησε μονόλεπτος σιγή για τον Φάνο Στυλιανού πρών τερματοφύλακα της Ανόρθωσης αλλά και για οπαδό της ομάδας που απεβίωσε σε νεαρή ηλικία με τους φίλους της ομάδας να φωνάζουν "Χρήστο ζεις για πάντα μαχητής" στη μνήμη του.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έτυχαν αποθέωσης με τα νέα αποκτήματα (Μαραγκός, Μαρσίνιο, Λινάρδος, Φοφανά και Μακρής) να γίνονται δέχτες ιδιαίτερης υποδοχής ενώ υπήρξαν μεμονωμένες αποδοκιμασίες για τον Χρήστο Μαραγκό.
Οι φίλοι της ομάδας ανέρτησαν πανό που έγραφε "Του φοίνικα η φανέλα πρέπει να ιδρώνει".