Παρασκήνιο : K.Μητρογλου : "Ο Τιμουρ μου έδωσε άλλη ψυχολογία και με έκανε να πιστέψω πιο πολύ στον εαυτό μου"


Τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον ιδιο αρχίζουν απο την Ελλαδα και πανε Βραζιλια τον διεκδικούν μερικοί απο τους πιο μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη ειναι Ελληνας και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια ευρώ...


Οι μεγαλοι παιχτες δεν ξεχνουν σεβονται και οταν τους δωθει η ευκαιρια λενε και ενα ευχαριστω στον ανθρωπο που τους εδωσε την ευκαιρια να δειξουν το ταλεντο τους.
...που θέλουμε να καταλήξουμε ; Στο οτι οταν ο Μήτρογλου ήταν μεταξυ παγκου και κερκιδας αυτος που τον εμπιστεύτηκε ηταν ο Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο δε Ελληνας φορ δεν ξεχνά τη μεγάλη βοήθεια που είχε από τον Κετσπάγια. Γι' αυτό και στις συνεντεύξεις του στάζει μέλι για τον πρώην προπονητή του.

«Μου έδωσε άλλη ψυχολογία και με έκανε να πιστέψω πιο πολύ στον εαυτό μου», είχε πει σε συνέντευξή του στο «Εθνοσπόρ».

Και δεν έμεινε εκεί: «Ο κ. Κετσπάγια είναι πολύ καλός προπονητής και με τη βοήθειά του καταφέραμε αυτό που επιδιώκαμε: να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Μήτρογλου έσταζε μέλι για τον Κετσπάγια: «Είναι πολύ δίκαιος. Γι' αυτόν μοναδικό κριτήριο για να καταρτίσει την 11άδα, είναι η δουλειά του καθενός στις προπονήσεις. Και αυτό είναι πολύ καλό για μας, γιατί ξέρουμε ότι αν δουλέψουμε σκληρά θα ανταμειφθούμε».

Όταν ο Τιμούρ έβαζε τον Μήτρογλου στην 11άδα και άφηνε στον πάγκο τον Ντιόγκο και τον Ντάρμπισιρ oι Ολυμπιακοι έβριζαν και τους δύο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια