Πετοσφαιρα : Βάλφερ vs Ανόρθωση 3-0



Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα, σε ψεσινό (21/11) αγώνα απέναντι στην RSR Walfer του Λουξεμβούργου.


Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, και με την απουσία τόσο των ξένων παιχτριών όσο και του προπονητή της ομάδας,  η Ανόρθωση δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει την Walfer. Μόνο στα τελευταία στάδια του δεύτερο αλλά ειδικότερα του τρίτου σετ, η ομάδα μας κατάφερε να πιάσει ρυθμό στο παιχνίδι της.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή είχε ο στατιστικολόγος Δημήτρης Παπαδόπουλος, λόγω της αδυναμίας μετάβασης του κ. Ομελτσένκο στο Λουξεμβούργο. Με κάποιες αλλαγές θέσεων αλλά και ρόλων, έγινε προσπάθεια για να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι, χωρίς όμως σημαντικά αποτελέσματα.
Αξιέπαινη ήταν η όμως η προσπάθεια νεαρών παιχτριών μας που αγωνίζονταν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα, και στάθηκαν αξιοπρεπώς στο γήπεδο.

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα από το χιονισμένο Λουξεμβούργο, και την Τρίτη (26/11) θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός στο Θεμιστόκλειο και η Ανόρθωση χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να πάρει το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Δυστυχώς όμως και πάλι δεν θα μπορεί να έχει την βοήθεια από τις Λαβρούκ και Στογιάνοβα

Στο ψεσινό παιχνίδι, αγωνίστηκαν οι : Παύλου, Αγγελοπούλου, Βασιλείου, Κοντού, Ζεμπύλα, Ιωάννου, Δαυίδ (λίμπερο), Καραγιάννη και Σπύρου.

Τα σετ: 

1o σετ 25-17
2ο σετ 25-18
3ο σετ 25-21

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια