Φούτσαλ : Nίκος Φρουσος : "Mετά από τόσα χρόνια ακομα σου έρχονται πολλά μέσα στο μυαλό"


Για τα συναισθήματα που ένιωσαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης του τμήματος Futsal της Ανόρθωσης, μίλησε στο SuperSportFM, ο πρώην άσος της ομάδας, Νίκος Φρούσος.

Αναλυτικα:


«Ήταν εκπληκτικό. Δεν το περίμενα. Ήταν γεμάτο το γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Ανόρθωσης που γέμισε το γήπεδο αλλά και την ομάδα του Futsal που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε μαζί τους. Ήταν κάτι το εκπληκτικό. Όταν μετά από τόσα χρόνια ξαναμπαίνουμε στο γήπεδο της Ανόρθωσης σου έρχονται πολλά μέσα στο μυαλό. Στα χρόνια που ήμουν στην Ανόρθωση, ζήσαμε τις κορυφαίες στιγμές του σωματείου. Ο κόσμος πήρε χαρά που βρεθήκαμε ξανά στο γήπεδο».

Για την πορεία της Ανόρθωσης...

«Όλες οι ομάδες έχουν οικονομικά προβλήματα. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Στα πλέι οφ όμως θα κριθούν όλα. Η Ανόρθωση μπορεί για το πρωτάθλημα. Η Ανόρθωση κάθε χρόνο κυνηγά τον τίτλο, όποια προβλήματα και αν έχει. Θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ. Ακόμα όμως δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Για τον Ν&Σ Ερήμης...  

«Οι στόχοι μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή. Αλλάξαμε κάποια πράγματα, όταν αναλάβαμε, όμως περισσότερο ήταν θέμα ψυχολογίας. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια