Φαν Ντε Μπρουμ ο εκλεκτός του Λέουβεν σύμφωνα με την Wikipedia


Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia «στέλνει» τον Ολλανδό προπονητή John van den Brom στην Ανόρθωση!



Όλοι ξέρουν οτι οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για παραμονή για τον Νικο Κωστενογλου αν και η διοίκηση συχνά πυκνά σε δηλώσεις της τονίζει οτι δεν υπάρχει θέμα προπονητή οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ελλαδίτης δεν πρόκειται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας.

Ήδη άρχισαν και τα σενάρια που θέλουν τον Ολλανδο Τεχνικό Διευθυντή της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Τεντ Φαν Λέουβεν να φέρνει στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ εναν αποκλειστικά δικής του επιλογής προπονητή.
Ο 47χρονος Ολλανδός Φαν Ντε Μπρουμ αυτή την περίοδο δεν εργάζεται σε κάποια ομάδ πριν από λιγες εβδομάδες έλυσε το συμβόλαιο του με την Άντερλεχτ.
Να σημειωθεί ότι ο Φαν Ντε Μπρουμ είχε συνεργαστεί με τον Τεντ Φαν Λέουβεν στη Φίτεσε  την περίοδο 2011-2012 αλλα και στην Αγκόβ.


Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia δεν είναι και η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης αφου ο καθένας μπορεί να γράφει σε αυτή, αλέα η είδηση εχει μιαν στοιχειώδης συνοχή σκέψης η οποία αξίζει να γίνει αναφορά σε αυτη 

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. En na piame kai pextes me ton proipologismo i mono to proponiti? giati to kase tou en polla psilo logika an analogistoume tis omades pou ergastike.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα μπλέ και στην ενημέρωση...
Σχόλιο και άποψη με άποψη για την Ανόρθωση