Μανώλη: «Αν δεν ήταν ο κ. Πουλλαΐδης η Ανόρθωση θα ήταν κλειστή».

Μιλώντας στον SuperSportFM, ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Χαράλαμπος Μανώλη, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.  
Για τον αγωνιστικό απολογισμό μέχρι στιγμής...

«Έχουμε μια καινούργια ομάδα που χτίστηκε φέτος. Έχουμε ένα τριετές πλάνο και παρόλο που είμαστε πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, βλέπουμε ότι η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο. Να μην ξεχνάμε ότι παίξαμε με πιο έτοιμες ομάδες. Ευελπιστούμε ότι η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο και να έχει καλύτερη συγκομιδή».
Για τον πήχη που έχουν βάλει στη φετινή Ανόρθωση...
«Πάντα έλεγα ότι τη φετινή ομάδα τη θέλουμε να πολεμά για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Το να χτίζεις μια καινούργια ομάδα και να περιμένεις να πιάσει το πρωτάθλημα, είναι ουτοπία. Θέλουμε οι ποδοσφαιριστές να δίνουν το 100% και να παίζουν για τη νίκη. Θέλουμε να μπούμε στην τετράδα. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε».
Για το ότι η ομάδα δεν παίρνει τα αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι έχει σχετικά καλή παρουσία...  
«Ελπίζουμε ότι θα παίρνουμε και εκτός έδρας βαθμούς. Λόγω της αργοπορία να κλείσουμε το ρόστερ, η ομάδα είναι στο 65-70%. Παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη, θα διεκδικεί και θα παίρνει τους βαθμούς».
Για το πώς αντιμετωπίζει την μέχρι στιγμής πορεία ο Τεντ Φαν Λέουβεν...
«Είχαμε συνομιλία και είναι αισιόδοξος για την ομάδα. Ευελπιστούμε όλοι ότι θα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Χρειάζεται λίγη υπομονή».
Για τη στήριξη στο πλάνο...
«Θέλουμε να κάνουμε μια νοικοκυρεμένη δουλειά. Δεν γίνεται να χτίζουμε και να χαλούμε. Δεν έχουμε διώξει κανένα ποδοσφαιριστή. Έχουμε έρθει σε διακανονισμούς γιατί δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε την ομάδα με έξοδα. Η Ανόρθωση πληρώνει δύο ομάδες. Την μια που παίζει και την άλλη που δεν παίζει. Είναι ένα κονδύλι που κοντεύει τον προϋπολογισμό της ομάδας για να καλύπτουμε τις παλιές αμαρτίες».
Για τον κ. Πουλλαΐδη...
«Αν δεν ήταν ο κ. Πουλλαΐδης η Ανόρθωση θα ήταν κλειστή».
Για το πότε προβλέπει να μειώσει τα προβλήματα η ομάδα για να μπορεί να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους...  
«Πέρσι η κατάσταση ήταν η χειρότερη που είχαμε. Φέτος είναι πιο καλή, του χρόνο θα είναι ακόμα πιο καλή και σε δύο χρόνια θα είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό».
Για τη στάση απέναντι στην ΚΟΠ και τα όσα λένε ότι η ομοσπονδία λειτουργεί εκδικητικά σε βάρος της Ανόρθωσης...  
«Η δική μας θέση είναι ότι πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Να ακολουθούμε τους κανονισμούς της ΚΟΠ. Από τη μεριά της η ΚΟΠ, θα πρέπει να κάνε τη δουλειά της. Να μεταχειρίζεται στα ίσα όλες τις ομάδες. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει και ευελπιστούμε να το κάνει και η ΚΟΠ».
Αν είναι ευχαριστημένοι για το πλαίσιο στο οποίο διεξάγεται το πρωτάθλημα...
«Έχουν γίνει λάθη, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι κατευθυνόμενα. Θεωρούνται ακούσια. Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Λαμβάνουμε τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε. Δεν θέλουμε να βγούμε για να κερδίσουμε τις εντυπώσεις».
Αν υπάρχουν και άλλες προσφυγές...
«Έχουν μείνει 1-2. Από τις 19 κλείσαμε 17 και έμειναν 1-2. Εκτός και αν υπάρχει κάτι που δεν το γνωρίζαμε».
Για τον Περόνε...  
«Έχουμε κάνει έφεση και ακόμα να βγει απόφαση. Το θέμα είναι να τηρούμε τις υποσχέσεις μας και τις συμφωνίες που κάναμε».
Αν ανέλαβε ο κ. Κάκος την εκκρεμότητα με τον Στανιμίρ Στοϊλοφ...
«Όχι, δεν έγινε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια