Ο Λαΐφης και η έκτη Κυπριακή νίκη


Νεανικό σύνολο που παίζει καλό ποδόσφαιρο, παίρνει αποτελέσματα και με σχετικά χαμηλό μπάτζετ. Αυτό είναι το προφίλ που θέλει κάθε οπαδός να βλέπει να εφαρμόζεται στην ομάδα του και ο κόσμος της "Κυρίας" το απολαμβάνει φέτος.


Υπάρχει, όμως, ακόμα ένα πολύ σημαντικό στοιχείο μαζί με τα πιο πάνω: Να παίζουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές. Στην Ανόρθωση αυτό γίνεται μέχρι ένα βαθμό αφού μόνο οι Λαΐφης, Μακρής και Αβραάμ έχουν βασικό ρόλο, ενώ ακολουθεί ο Μαραγκός με συνήθως ολιγόλεπτες συμμετοχές.

Αυτό, όμως, δεν αφαιρεί από το γεγονός πως φέτος η "Κυρία" είναι... Κυπριακή υπόθεση σε μεγάλο βαθμό. Χαρακτηριστικό πως η νίκη επί της Σαλαμίνας ήταν η έκτη στο πρωτάθλημα που προέρχεται από Κυπριακά "πόδια".

Mε τη Σαλαμίνα ο Λαΐφης πέτυχε το μοναδικό γκολ, με Οθέλλο ο Μακρής έβαλε τις βάσεις και ο Ίσμα απλώς το κερασάκι στην τούρτα, με ΑΕΛ Μακρής και Αβραάμ πέτυχαν τα δυο γκολ, με Αγία Νάπα τα τέσσερα από τα πέντε γκολ τα πέτυχαν Κύπριοι, με Ομόνοια το γύρισαν Λαΐφης και Μακρής, οι οποίοι είχαν πετύχει και τα τρία από τα τέσσερα γκολ απέναντι στην Δόξα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια