Project για «χτίσιμο» ομάδας μπάσκετ…



Η Ανόρθωση πριν την Τουρκική Εισβολή του 1974, είχε ομάδα καλαθόσφαιρας. Στην προσφυγιά όμως, ειδικά κατά τα πρώτα πολύ δύσκολα χρόνια, αυτοί που κράτησαν το σωματείο, έδωσαν σημασία να διατηρήσουν εν ζωή την ποδοσφαιρική oμάδα, αλλά και το τμήμα πετοσφαίρισης (βόλει).


Προφανώς εκείνα τα δύσκολα χρόνια, δεν εμφανίστηκαν κάποια μέλη του σωματείου, τα οποία να πάρουν πρωτοβουλία να «στήσουν» ομάδα μπάσκετ.

Όπως πληροφορείται το Protathlima.com, πρόσφατα έχει συζητηθεί ενώπιον του Δ.Σ. του σωματείου το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του τμήματος. Υπάρχει μάλιστα και συγκεκριμένος επιχειρηματίας, μέλος της Ανόρθωσης, ο οποίος παρουσιάζεται έτοιμος να επωμιστεί το μεγαλύτερο οικονομικό κόστος για καλλιέργεια και «συντήρηση» του αθλήματος.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο, αλλά σύντομα θα ετοιμαστεί ολοκληρωμένο project για την «επιστροφή» της μπασκετικής Ανόρθωσης στα αθλητικά δρώμενα του τόπου. Η έδρα της ομάδας θα είναι το «Θεμιστόκλειο αθλητικό κέντρο» στη Λεμεσό, εκεί όπου αγωνίζεται η πετοσφαιρική ομάδα αντρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια