Έμειναν οι υπογραφές και η ανακοίνωση


Στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του, τη νέα σεζόν, ο Τόνι Κάλβο. Ο Καταλανός ακραίος επιθετικός πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν με τη φανέλα της «Κυρίας» και όπως είναι λογικό, η τεχνική ηγεσία είπε «ναι» στην παραμονή του στο ρόστερ.

Ο Κάλβο έπαιξε σε 24 παιχνίδια, όλα ως βασικός, πέτυχε πέντε γκολ ενώ έδωσε αρκετές ασίστ. Ο Πάους πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του Κάλβο και θεωρεί ότι με αυτόν στην ενδεκάδα, η Ανόρθωση μπορεί να πάει για μεγάλα πράγματα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ο Ολλανδός δεν έβγαζε με τίποτα τον Τόνι Κάλβο από την ενδεκάδα. Ακόμη και όταν δεν ήταν 100% έτοιμος, όπως στο ματς με την ΑΕΛ, τον έριχνε στο παιχνίδι.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της Ανόρθωσης και σύντομα θα υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο, το οποίο μπορεί να είναι και διετούς διάρκειας. Πιθανότατα αυτό θα γίνει όταν ο Κάλβο επιστρέψει από την Ισπανία ή μέσω φαξ.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να κρατήσουν σημαντικούς παίκτες που έχουν πραγματοποιήσει καλή σεζόν. Η αρχή έγινε με τους Μαϊσουράντζε και Αμπουρτζάνια.

Ακολούθησε ο Τόνι Κάλβο και πλέον ο κόσμος της ομάδας περιμένει να μάθει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση από πλευράς διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. Όλες οι ενέργειες και οι επαφές γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη του Αντρέ Πάους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια