Τζεισον Δημητρίου : "Θα παλέψουμε θέλουμε να κατακτήσουμε κάτι"


Συνέντευξη στην SportDay έδωσε ο Τζεισον Δημητρίου. Ενω έστειλε το μήνυμα του σε αυτούς που τον είχαν ξεγράψει.

Aναλυτικα οι δηλωσεις:


Για τον πρώτο του επίσημο αγώνα με την Ανόρθωση:

Ήταν κάτι το μαγικό. Φανταστικό. Έχω πολλούς ανθρώπους να ευχαριστήσω στην Ανόρθωση, γιατί με βοήθησαν πολύ ώστε να επανέλθω και να αποθεραπευτώ. Η υποδοχή ήταν εξαιρετική. Ήμουν πολύ χαρούμενος στο γήπεδο. Με έκαναν να νοιώθω ξεχωριστός. Θέλω να τους το ανταποδώσω.

Για την σημασία της νίκης απέναντι στην Ομόνοια :

Ήταν πολύ σημαντική νίκη, μια μεγάλη νίκη για την ομάδα.

Για την επιλογή του Ζόρζε Κόστα να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να ότι θα έπαιζα και μάλιστα στην εντεκάδα. Όμως με την σκληρή δουλειά των ανθρώπων της Ανόρθωσης, του ιατρικού επιτελείου, κατάφερα να επανέλθω και να είμαι έτοιμος.

Για την περίοδο του τραυματισμού του:

Ήταν πολύ δύσκολοι μήνες οι προηγούμενοι. Τρελαίνεσαι να μένεις τόσο καιρό εκτός. Δούλεψα όμως επαγγελματικά και τα κατάφερα. Πρέπει να βελτιωθώ. Χρειάζομαι και άλλα παιχνίδια και να γίνω καλύτερος.

Για αυτούς που τον ξέγραψαν:

Πολλοί έλεγαν ότι δεν θα επιστρέψω, αλλά ο Τζέισον είναι εδώ.

Για τον Ζόρζε Κόστα και την ομάδα :

‘Έχουμε μια φανταστική ομάδα, ο κόουτς, οι παίκτες, είναι πολύ καλό το κλίμα. Άλλαξε την ψυχολογία. Ήμασταν στα κάτω μας μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και μας βοήθησε πολύ. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική στα αποδυτήρια. Ο νέος προπονητής μας βοήθησε πολύ. Με πιστεύει και αυτό είναι το καλύτερο για μένα.

Για τους στόχους του με την ομάδα στην φετινή σαιζόν:

Ελπίζω να κερδίσουμε κάτι αυτή την σαιζόν. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα και θέλει τίτλους. Θα παλέψουμε για τον τίτλο και θέλουμε να κατακτήσουμε κάτι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια