Απεβίωσε ο Γιαννάκης Πουλλής (αφιέρωμα)


Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου από σήμερα είναι πιο φτωχή λόγω του θανάτου Γιαννάκη Πουλλή. Ο Γιαννάκης Πουλλής υπήρξε για δεκαετίες μέλος του σωματείου ενώ είχε πολύχρονη ενεργή προσφορά προς το Σωματείο μας για πάρα πολλά χρόνια ως μέλος Διοκητικών Συμβουλίων και γενικός γραμματέας του Συλλόγου. 

Πιο κατω σας παραθέτουμε αφιερωμα του Σπορτ Φμ για τον Γιννη Πουλλη:


Η οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου από σήμερα είναι πιο φτωχή λόγω του θανάτου Γιαννάκη Πουλλή ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ από μια ασθένεια στους πνεύμονες. Η κηδεία του αείμνηστου Γιαννάκη Πουλλή θα τελεστεί αύριο στις 15:30 από τον Ιερό Ναό Αγόυ Νικολάου στη Λάρνακα.
Αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη που πέρασαν και πρόσφεραν στο σωματείο. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο για τον αείμνηστο Γιαννάκη Πουλλή ήταν η τεράστια συνεισφορά του ιδίου στο να ανεγερθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ήταν πρόεδρος της επιτροπής ανέγερσης του ιδιόκτητου γηπέδου στην προσφυγιά και οι ενέργειες του ήταν καταλυτικές στο να επιτευχθεί ο στόχος το 1986. Είχε πολύχρονη ενεργή προσφορά προς το Σωματείο για πάρα πολλά χρόνια ως μέλος Διοικητικών Συμβουλίων και γενικός γραμματέας του Συλλόγου.
Η πρώτη φορά που συμμετείχε σε δ.σ της Ανόρθωσης ήταν το 1983 επί προεδρίας Στέλιου Φρεναρίτη. Ήταν μέλος και στα δ.σ με πρόεδρο τον Κίκη Κωνσταντίνου. Η τελευταία φορά που ήταν μέλος της διοίκησης ήταν την διετία 1993-1995 όταν η ομάδα κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα μετά την προσφυγιά. Κατέγραψε μια 20ετή παρουσία στα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας με ενεργή και ποικιλόμορφη προσφορά.

Επικοινωνήσαμε με δύο ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον Γιαννάκη Πουλλή, τον Στέλιο Φρεναρίτη και τον Μιχαλάκη Στεργίδη οι οποίοι μας μίλησαν για την τεράστια του προσφορά στο σωματείο αλλά και την μεγάλη ανθρωπιά του.

Στέλιος Φρεναρίτης: «Ήταν από τους πιο στενούς μου συνεργάτες στο δ.σ. Ήταν στην επιτροπή για ανέγερση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και με βοήθησε πάρα πολύ για να πετύχουμε στον στόχο μας. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, ήταν το δεξί μου χέρι. Χωρίς αμφιβολία ήταν από τα πιο αξιόλογα στελέχη του σωματείου. Πρόσφερε τα πάντα. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, δυναμικός. Τα συλλυπητήρια μου σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα».

Μιχαλάκης Στεργίδης: «Τα συλλυπητήρια μου στη οικογένεια του μακαριστού Γιαννάκη Πουλλή. Το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν δρόμος χωρίς επιστροφή δυστυχώς. Η προσφορά του στην Ανόρθωση τεράστια. Θυμάμαι πολύ καλά ότι ήταν ο πρόεδρος της επιτροπής ανέγερσης του «Αντώνης Παπαδόπουλός». Ήμασταν μαζί στην επιτροπή και έζησαν από πρώτο χέρι τις μεγάλες προσπάθειες που έκανε. Ήταν πρωτεργάτης για να κάνουμε το δικό μας ιδιόκτητο γήπεδο. Ήταν λογιστής και με τις γνώσεις του βοήθησε πάρα πολλές φορές το σωματείο. Τον γνώριζα και προσωπικά αφού μας έδενε πολυετή θητεία. Ήταν ακέραιος άνθρωπος, ειλικρινής. Πολλές μέρες τις περνούσαμε μαζί στο σωματείο της Ανόρθωσης και παίζαμε πιλόττα που του άρεσε πολύ. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια