Μαρίνος Μήτρου : "Είναι λογικό να υπάρχει μυστικότητα"

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομαδα μας μίλησε στον SuperSportFM, ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Μαρίνος Μήτρου.









«Είναι λογικό να υπάρχει μυστικότητα. Θέλουμε να κινηθούμε σε αυτό το πλαίσιο. Απουσιάζουν στο εξωτερικό τόσο ο προπονητής όσο και ο Μαρίνος Μήτρου. Θα πρέπει να κάνει υπομονή ο κόσμος μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις» ανέφερε αρχικά.

Για την παρουσία του κ. Φαν Λέουβεν στους αγώνες για τον EliteRound...  

«Πέραν από τα δικά μας παιδιά, θα ρίξει ματιές σε άλλες περιπτώσεις που ενδεχομένως θα του τραβήξουν την προσοχή. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας θα πρέπει να είναι στα 25 χρόνια. Θα πρέπει να υπάρξουν νεαροί στο ρόστερ, οι οποίοι έχουν και μεταπωλητική αξία».

Για τους Κάλβο, Γκριγκαλασβίλι...

«Περιμένουμε απαντήσεις για να προχωρήσει κανονικά ο σχεδιασμός. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις».

Για τον Γκαρσία...  

«Ισχύουν τα ίδια δεδομένα. Ίσως θα χρειαστεί λίγη περισσότερη υπομονή σε αυτή την περίπτωση».

Για την ενίσχυση από την εγχώρια αγορά...  

«Δεν μας αφήνει αδιάφορους, όμως φτάνει να είναι στα οικονομικά μας δεδομένα. Υπάρχει αρκετός χρόνος και κάποιες προσθήκες, ενδεχομένως να καθυστερήσουν περισσότερο».

Για το προχθεσινό δημοσίευμα της SPORTDAY για συμφωνία με την ΚΟΠ...  

«Δεν είναι μυστικό ότι η ΚΟΠ κάνει διαπραγματεύσεις με σωματεία. Είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις και για αυτό δεν θα σχολιάσουμε οτιδήποτε. Όλα τα σωματεία που είναι σε διαπραγματεύσεις, σημαίνει ότι ενδιαφέρονται. Ήμασταν από τα αδικημένα σωματεία όσον αφορά το τηλεοπτικό συμβόλαιο και είναι εύλογο να ψάχνουμε την καλύτερη συμφωνία».

Αν θα αγωνίζεται στον «Αντώνης Παπαδόπουλος, ο Οθέλλος...

«Ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία. Υπάρχει πρόθεση για να χρησιμοποιηθεί και από άλλη ομάδα το γήπεδο μας. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο». 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια