Διάσκεψη τύπου(pics&video)




Η εκτός έδρας νίκη με 3-1 δίνει άνεση και μεγάλο προβάδισμα ο Ρόνι Λέβι όμως στην δημοσιογραφική διάσκεψη  τόνισε ότι πρέπει οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να είναι σοβαροί για να πάρουν την νίκη και την πρόκριση.Στην διασκεψη εκ μερους των ποδοσφαιριστοων ηταν ο εκ των αρχηγων της ομαδας Μποαβεντουρα.


Aναλυτικα οι δηλωσεις


«Δεν πιστεύω ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα που ασφαλώς μας δίνει προβάδισμα. Έχει τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, υπάρχει και δεύτερο όμως μπροστά στον κόσμο μας. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχει σημασία να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Οι Εσθονοί δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Είδαμε και στον πρώτο αγώνα ότι συνέχισαν τρέχουν συνεχώς και μετά το 3-0. Πρέπει να είμαστε σοβαροί».


Για την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας:


«Κάναμε πολύ δυνατή προετοιμασία και είμαστε στο ξεκίνημα ακόμα. Παίρνει χρόνο αλλά είμαστε στο σωστό δρόμο για να γίνουμε η ομάδα που θέλουμε. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση και την εμφάνιση του πρώτου αγώνα. Σίγουρα μία εβδομάδα μετά περιμένω να είμαστε καλύτεροι».


Για το γκολ από στημένη φάση στο πρώτο ματς:


«Προσωπικά δεν μου αρέσει να δεχόμαστε τέρματα, ειδικά από στημένες φάσεις. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις για να το διορθώσουμε αυτό και είναι πολύ σημαντικό ο κάθε ποδοσφαιριστής να αναλαμβάνει τις ευθύνες του σε αυτές τις φάσεις. Μπορεί να είμαστε πολύ καλοί στην τακτική και από μία στημένη φάση να έρθει το γκολ. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι ώστε να μην δίνουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να σκοράρει από στημένες φάσεις».


 Σε ερώτηση για το αν θα επανέλθει ο Μαραγκός ο Ρόνι Λέβι είπε:


Καμία πιθανότητα, καμία πιθανότητα. Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για τη Λεβάντια...


(Δυο φορές ο Ισραηλινός είπε την φράση «No chance», όμως δεν ξεκαθάρισε αν εννοεί ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει ο Μαραγκός ή ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να απαντήσει στην ερώτηση).


 Ο Ισραηλινός τεχνικός σχόλίσε και τους νέους παίκτες:


Έχουμε φέρει πολύ καλούς παίκτες. Μαζί με τους παίκτες που έμειναν από πέρυσι, θα είμαστε πολύ δυνατοί. Θα μας πάρει λίγο χρόνο για να γίνουμε ομάδα, αλλά θα είμαστε πιο δυνατοί.


Για τον κόσμο της Ανόρθωσης ανέφερε:


«Όλοι γνωρίζουμε τη δύναμη του κόσμου μας και πόση ώθηση μας δίνουν. Τους χρειαζόμαστε και θέλουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Θα κάνουμε το παν για να τους ευχαριστήσουμε».


Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Γουίλιαμ Μποαβεντούρα:


Έχουμε άλλα 90 λεπτά να παίξουμε. Ξέρουμε ότι το ποδόσφαιρο κρύβει μερικές φορές εκπλήξεις και δεν θέλουμε να είμαστε μία από αυτές. Έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να ικανοποιήσουμε με το θέαμα τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που επέστρεψα στην ομάδα. Ήξερα ότι μία μέρα θα επανέλθω στην Ανόρθωση. Η Ανόρθωση δεν ήταν η πρώτη μου ομάδα, αλλά είναι αυτή που αγάπησα περισσότερο και αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα.


Κλικ για να δειτε το αρχικο μεγεθος









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια