Τζανακάκης: "Θα δίνουμε τη ψυχή μας για την Ανόρθωση"

Την υπόσχεση πως κάθε ποδοσφαιριστής θα δίνει και τη ψυχή του για την Ανόρθωση, τόνισε σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Super Sport FM, ο Μάνος Τζανακάκης.

Ο ακραίος αμυντικός της Ανόρθωσης, μεταξύ άλλων στάθηκε και στη σημασία της έδρας για την Ανόρθωση, που με σύμμαχο τον κόσμο της θα πρέπει να την αξιοποιήσει στο έπακρο.

Το σχόλιο του για την αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ

«Είχαμε τον έλεγχο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο αγώνας πήγε όπως θέλαμε και πήραμε τη νίκη. Εντυπωσιάστηκα περισσότερο από τους φιλάθλους μας που ήταν πολύ εκδηλωτικοί. Μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Μας βοήθησαν πολύ για να κερδίσουμε. Σαν ποδοσφαιριστές μας ωθεί πολύ η δύναμη του κόσμου. Φαίνεται ότι ο κόσμος διψάει για διάκριση και για τίτλο. Εμείς το εκλαμβάνουμε αυτό και μας βοηθάει να δίνουμε τη ψυχή μας για να τα καταφέρουμε. Δουλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας αλλά και τη ψυχή για μας για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Για τη σημασία που έχει η αξιοποίηση της έδρας…  

«Όταν έχεις τέτοια έδρα με τέτοιο λαό, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να την εκμεταλλεύεσαι  και να μην περάσει καμία ομάδα από κει μέσα».

Για το γεγονός ότι η ομάδα άφησε θετικές εντυπώσεις και για το αν μπορεί να διεκδικήσει τη διάκριση…

«Σαν ομάδα έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με βάθος και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές,. Η ομάδα έχει ένα καλό κορμό, ενώ αποκτήθηκαν και κάποιοι καλοί ποδοσφαιριστές. Η Ανόρθωση σαν ομάδα και μέγεθος είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Είναι σημαντικό να δέσει η ομάδα. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό. Παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο. Όποιοι ήρθαν τους βοήθησαν, οι υπόλοιποι να ενταχθούν στο κλίμα. Γίνεται καλή δουλειά και το σημαντικό είναι καταλαβαίνεις αμέσως τι ζητάει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο».

Για τη δική του παρουσία…  

«Οι στόχοι μου περνάνε μέσα από την ομάδα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την Ανόρθωση».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος… 

«Θέλω ακόμα λίγο χρόνο για να δω όλες τις ομάδες. Γνωρίζω κάποια πράγματα. Ξέρω ότι υπάρχουν δυνατές ομάδες με στόχους το πρωτάθλημα και την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι σημαντικό, το ότι πέρσι το πρωτάθλημα κρίθηκε τον τελευταίο αγώνα».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ανόρθωσης…  

«Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τον τρόπο με οποίο μας στήριξαν την Κυριακή. Ήταν κάτι το εξαιρετικό. Θα ήθελα να υποσχεθώ ότι εγώ αλλά και ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δίνουμε και τη ψυχή μας για την Ανόρθωση. Είναι ο 12ος μας παίκτης και τον θέλουμε  να έρχεται στο γήπεδο για να μας βοηθά».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια